Bitoro werkt samen met Injective voor handel in perpetual futures

2014 totale weergaven

Bitoro Network, een toonaangevend platform voor de handel in perpetual futures, is een partnerschap aangegaan met Injective Protocol om de handelsmogelijkheden uit te breiden en nieuwe functies aan te bieden voor zowel particuliere als institutionele klanten.

Injective en Bitoro partnerschap

Bitoro Network heeft de samenwerking met Injective Protocol, een Web3 financieel platform, aangekondigd om haar handelsdiensten voor perpetual futures te verbeteren. Deze samenwerking is erop gericht om Bitoro gebruikers te voorzien van een uiterst soepele, kosteneffectieve handelsomgeving en bliksemsnelle uitvoeringssnelheden.

Nieuwe handelsmogelijkheden

Door Injective’s technologie biedt Bitoro gebruikers toegang tot staking pools en vaults van diverse DeFi-projecten. Dit opent nieuwe mogelijkheden om geld te verdienen en diversifieert de investeringsopties.

Bovendien kunnen Bitoro-gebruikers nu Real-World Assets (RWA’s) zoals grondstoffen en belangrijke valuta’s verhandelen als perpetual futures contracten, waardoor een uitgebreider handelsplatform ontstaat.

De samenwerking met Injective biedt ook aanzienlijke voordelen voor institutionele klanten. Bitoro zal gespecialiseerde diensten aanbieden, zoals verbeterde beveiliging en functies voor naleving van de regelgeving, zodat aan de wereldwijde normen wordt voldaan. Dankzij deze integratie kunnen institutionele klanten naadloos aansluiten op hun bestaande handelssystemen.

Verklaringen van belangrijke leidinggevenden

Brian Purcell, oprichter en CEO van Bitoro Network, verklaarde: “De integratie met Injective markeert een belangrijke mijlpaal voor Bitoro, aangezien we blijven innoveren en onze gedecentraliseerde handelsoplossingen blijven uitbreiden.

Eric Chen, mede-oprichter en CEO van Injective Labs, voegt hieraan toe: “De plug-and-play modules van Injective stellen ontwikkelaars in staat om snel baanbrekende dApps te implementeren. Ik ben verheugd om te zien hoe Bitoro gebruik maakt van Injective’s on-chain orderboek en aanvullende functies om ongeëvenaarde liquiditeit en een naadloze gebruikerservaring vanaf de eerste dag te bieden.”

Samenvatting

De samenwerking tussen Bitoro Network en Injective Protocol betekent een belangrijke vooruitgang in de markt. Door hun krachten te bundelen, willen beide bedrijven verbeterde handelsoplossingen bieden voor beleggers. Ze verstevigen hun positie als leiders in de decentralized finance (DeFi) ruimte.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....