BitTorrent-gebruikers kunnen TRON-tokens verdienen met ‘seeding’

Gebruikers van BitTorrent kunnen TRON tokens verdienen door bestanden te delen op het peer-to-peer netwerk. Eerder dit jaar nam het Chinese blockchainbedrijf BitTorrent over voor naar verluidt 140 miljoen dollar. De precieze details zijn nooit bekend gemaakt.

TRON en Project Atlas

Vorige week maakte TRON via een persbericht bekend wat het van plan is met BitTorrent onder de naam Project Atlas. Projectdirecteur Justin Knoll legt in onderstaande video een aantal toepassingen uit. Een downloader kan bijvoorbeeld een "seeder", iemand die het bestand aanbiedt, in TRON-tokens betalen om sneller een bestand te kunnen downloaden. Ook kunnen seeders een vergoeding krijgen zodra ze een bestand langer beschikbaar houden.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

BitTorrent

BitTorrent bestaat sinds 2001. Het p2p-netwerk heeft wereldwijd meer dan 100 miljoen actieve gebruikers en beschikt over een van de best beoordeelde apps op Google Play. Ook is er BitTorrent Play voor iOS en uTorrent Web en desktop clients voor PC en Mac.

Bronnen: Cryptocoin.news / Tweakers

Lees meer over:
BitTorrentTron

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...