Blast Network lanceert nieuwe Governance Foundation voor airdrop

1965 totale weergaven

Ethereum Layer 2-netwerk Blast heeft de oprichting aangekondigd van een nieuwe bestuursstichting in de aanloop naar de token airdrop op 26 juni. Dit is een belangrijke stap in de richting van gedecentraliseerd bestuur.

Governance Overgang

De aankondiging, gedaan via Blast’s X account, onthulde dat de controle over het Twitter-account, de website en het bestuur van het protocol zal worden overgedragen van Arcade Research, het ontwikkelingsbedrijf, aan de nieuw opgerichte Blast Foundation. Gedetailleerde plannen voor deze overgang en de rol van de stichting zullen op 26 juni bekend worden gemaakt.

Details airdrop

De aankomende airdrop zal 17 miljard BLAST tokens verdelen. Ten eerste zal 7% worden toegewezen aan gebruikers die ETH of Blast’s stablecoin USDB overbrugden. Daarnaast gaat nog eens 7% naar degenen die Blast Gold verdienen via gedecentraliseerde toepassingen. Verder is 3% toegewezen aan de Blast Foundation voor gemeenschapsdistributie.

Token Distributie

In totaal zal 50% van de totale BLAST tokenvoorraad worden verdeeld onder de gemeenschap. Bovendien zijn er extra fases van airdrops gepland in de komende drie jaar. Kern contribuanten, investeerders en de Blast Foundation zullen respectievelijk 25,5%, 16,5% en 8% van de tokenvoorraad ontvangen.

Achtergrond en toekomstperspectieven

Blast, ontwikkeld door Tieshun Roquerre, oprichter van de Blur NFT marktplaats, is snel gegroeid sinds de lancering van het mainnet in november 2023. De total value locked (TVL) van het protocol overschreed eerder dit jaar de $2 miljard. De oprichting van de Blast Foundation markeert een belangrijke stap in het verbeteren van community-gedreven governance en het uitbreiden van het ecosysteem.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....