Block Scholes en SOFA.org: Een nieuwe samenwerking voor de toekomst van DeFi

3453 totale weergaven
Block Scholes en SOFA.org: Een nieuwe samenwerking voor de toekomst van DeFi
Block Scholes, een vooraanstaande speler op het gebied van cryptoanalyse, data en onderzoek, heeft een nieuwe samenwerking aangekondigd met SOFA.org, een non-profit, open-source technologieorganisatie.
Deze samenwerking markeert een belangrijke stap in de verdere ontwikkeling van het DeFi-ecosysteem.

Wat betekent deze samenwerking?

Block Scholes zal toetreden tot de SOFA-gemeenschap als onderzoeks- en technologiepartner. Samen zullen ze hoogwaardige projecten ondersteunen die gericht zijn op het bevorderen van DeFi (gedecentraliseerde financiën). Het eerste protocol van SOFA richt zich op crypto-structured products. Dit protocol maakt naadloze transacties mogelijk tussen deposanten en market makers via een kant-en-klare dApp en gestandaardiseerde vaults.

Deze samenwerking brengt Block Scholes samen met enkele van de grootste namen in de industrie, waaronder Chainlink, Galaxy Trading Asia Limited, Hashkey Capital en OKX Ventures. Dit partnerschap is bedoeld om innovatie in de cryptowereld te versnellen en nieuwe mogelijkheden te creëren voor investeerders en gebruikers.

De visie van Block Scholes

Eamonn Gashier, oprichter en CEO van Block Scholes, benadrukt het belang van deze samenwerking:

“Deze samenwerking bevestigt de robuuste validatie die we tot nu toe van de industrie hebben ontvangen. We zijn verheugd om samen te werken met industrieleiders om dit geweldige project te lanceren dat een revolutionaire methode biedt om veilig en moeiteloos rendement te genereren via DeFi.”

Block Scholes, opgericht in 2021 en gevestigd in Londen, biedt institutionele cryptoanalyses, data en onderzoek. Hun missie is om marktdeelnemers uit te rusten met analytische tools en financiële producten van institutionele kwaliteit om effectief deel te nemen aan cryptomarkten.

SOFA.org: Innovatie in DeFi

SOFA.org, een gedecentraliseerde, non-profit en open-source DAO, is toegewijd aan het ontwikkelen van een vertrouwde DeFi-ecosysteem. Kai S., medeoprichter van SOFA.org DAO, zegt:

“We zijn dankbaar voor de professionele wijsheid en technische knowhow van Block Scholes. Dit valideert onze visie om veilige structured products als een levensvatbare asset class aan digitale-assetgebruikers op de blockchain te leveren.”

SOFA’s eerste protocol, dat gericht is op crypto-structured products, bevindt zich nog in een vroeg stadium. Daarom ligt er een sterke focus op doorlopende gebruikerseducatie om een duurzaam ecosysteem te bevorderen.

Met de ondersteuning van Block Scholes wil SOFA best practices ontwikkelen en gebruikers begeleiden in het omgaan met deze innovatieve producten.

Wat betekent dit voor investeerders?

Deze samenwerking biedt nieuwe kansen voor investeerders die geïnteresseerd zijn in DeFi. De introductie van gestandaardiseerde vaults en kant-en-klare dApps betekent dat het eenvoudiger en veiliger wordt om deel te nemen aan de cryptomarkt.

Bovendien zorgt de betrokkenheid van gerenommeerde partners zoals Block Scholes en SOFA voor extra zekerheid en vertrouwen.

Een stap vooruit voor DeFi

De samenwerking tussen Block Scholes en SOFA.org markeert een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van DeFi. Door hun krachten te bundelen, streven ze ernaar om veilige en innovatieve financiële producten te leveren die de cryptomarkt verder zullen transformeren. Voor investeerders en crypto-enthousiastelingen is dit een kans om betrokken te raken bij de nieuwste ontwikkelingen en te profiteren van de groeiende mogelijkheden in de DeFi-sector.

Blijf op de hoogte van de laatste updates en overweeg om deze innovatieve projecten nader te onderzoeken. De toekomst van DeFi ziet er veelbelovend uit, en deze samenwerking is een belangrijke stap in de goede richting.

Lees meer over:
block scholessofa

Door: Immanuel Rodulfo

Immanuel J. Rodulfo is een ervaren specialist in digitale marketing en communicatie, met een diepgaande kennis van blockchain-technologie en cryptocurrency. Met een academische achtergrond in communicatie en onderwijs en meer dan vijftien jaar ervaring in de sector, combineert Immanuel zijn uitgebre...