BlockFi werkt samen met Coinbase voor tijdelijke cryptodistributies in juli

782 totale weergaven

Het failliete crypto-uitleenplatform BlockFi gaat vanaf juli beginnen met de eerste tijdelijke distributie van crypto-activa via Coinbase. Het bedrijf kondigde aan dat rekeninghouders die hiervoor in aanmerking komen e-mailmeldingen zouden ontvangen over de distributie, die in de komende maanden in batches zal plaatsvinden.

BlockFi kiest Coinbase voor distributie

In mei kondigde BlockFi een samenwerking aan met Coinbase om de continuïteit van crypto-opnames te waarborgen voor in aanmerking komende BlockFi Rente Rekening (BIA), Retail Lening en Particuliere Klanten.

Aangezien het initiële venster voor het aanvragen van een opname van landgoedfondsen met behulp van BlockFi is gesloten, werkt het platform nu samen met Coinbase om de volgende stappen te faciliteren.

Distributiedetails

BlockFi zal klanten via e-mail voorzien van verdere details, waaronder instructies voor het aanmaken van een Coinbase account.

Voor degenen die de opnamedeadline van 28 april hebben gemist of de identiteitsverificatie op 10 mei niet hebben voltooid, is er nog steeds een kans om fondsen te ontvangen.

Deze tegoeden zullen in natura beschikbaar worden gesteld als de persoon een open en goedgekeurd Coinbase account heeft.

Als er echter geen goedgekeurd Coinbase-account is aangemaakt, kunnen de tegoeden worden omgezet in contanten en dienovereenkomstig worden verdeeld, zoals beschreven in het plan.

Wettelijke beperkingen voor niet-Amerikaanse klanten

BlockFi verduidelijkte dat niet-Amerikaanse klanten geen fondsen zouden ontvangen vanwege wettelijke beperkingen.

De Plan Administrator zal Coinbase gebruiken als het platform van keuze voor toekomstige distributies, inclusief die gebaseerd op fondsen die teruggevorderd zijn van FTX.

Zonder deze samenwerking zou de beheerder alleen geld kunnen uitkeren in volgende rondes.

BlockFi waarschuwt voor pogingen tot oplichting

Het bedrijf waarschuwde zijn klanten ook om waakzaam te blijven voor pogingen tot oplichting door derden die valselijk beweren cryptodistributies aan te bieden. BlockFi benadrukte dat het niet zou samenwerken met andere aanbieders voor cryptodistributies.

Deze waarschuwing kwam op het moment dat crypto-oplichters het gemunt hebben op de schuldeisers van failliete digitale activabedrijven FTX en BlockFi.

In maart ontvingen schuldeisers van FTX en BlockFi frauduleuze e-mails waarin onmiddellijke opname van hun resterende tegoeden werd beloofd.

BlockFi’s faillissement en herstelinspanningen

BlockFi werd het eerste bedrijf dat faillissement aanvroeg na de ineenstorting van FTX. De crypto-lener heeft meer dan 100.000 schuldeisers en is tussen de $1 miljard en $10 miljard schuldig aan die schuldeisers.

Ondanks de financiële problemen is BlockFi actief bezig geweest om de liquiditeit te herstellen en de volledige betaling van terugbetalingen aan de schuldeisers van het platform te garanderen.

Toekomstige plannen voor distributies

De samenwerking met Coinbase markeert een belangrijke stap in BlockFi’s inspanningen om haar faillissement te beheren en haar verplichtingen aan de schuldeisers na te komen.

In aanmerking komende klanten worden aangemoedigd om op de hoogte te blijven via officiële communicatie van BlockFi en Coinbase om ervoor te zorgen dat ze hun verschuldigde uitkeringen ontvangen.

Samenvatting

BlockFi’s beslissing om Coinbase te gebruiken voor deze uitkeringen is gericht op een soepel en veilig proces voor alle in aanmerking komende klanten.

Terwijl het bedrijf door zijn faillissementsprocedure navigeert, biedt deze stap een pad voor schuldeisers om hun bezittingen systematisch en veilig terug te krijgen.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....