BNB chain introduceert TVL-incentive programma voor stablecoin-retentie en groei in DeFi

500 totale weergaven

De BNB Chain achter Binance Coin (BNB), zet in op nieuwe strategieën om stablecoins vast te houden en DeFi-integratie te bevorderen.
Dit heeft als doel het netwerk aantrekkelijker te maken voor gebruikers en investeerders, met een focus op het vergroten van de
Total Value Locked (TVL) en uiteindelijk de waarde van BNB.

 

TVL-incentiveprogramma: beloningen voor stablecoins

BNB Chain heeft een nieuw programma gelanceerd dat gebruikers en projecten beloont voor het verhogen van de TVL, de totale waarde die binnen het netwerk wordt vastgehouden. Stablecoins zijn hierbij essentieel omdat ze stabiliteit bieden en snelle transacties mogelijk maken zonder risico van koersschommelingen.
Het aantrekken van meer TVL versterkt het vertrouwen in het netwerk, en een hogere TVL kan een positief effect hebben op de waarde van BNB, omdat dit de vraag naar de token stimuleert.

 

Gasvrij “carnival”: meer BNB chain gebruik zonder kosten

Om de activiteit op het netwerk verder te verhogen, organiseert de BNB Chain een “Carnival”, een gasvrij evenement waarbij transactiekosten tijdelijk worden geëlimineerd.
Dit verlaagt de drempel voor gebruikers om transacties uit te voeren en DeFi-diensten te gebruiken, wat leidt tot meer netwerkactiviteit.
Deze groei kan de waarde van BNB positief beïnvloeden doordat meer gebruikers en investeerders worden aangetrokken.

 

De invloed van stablecoins en DeFi op de BNB koers

Stablecoin-retentie speelt een cruciale rol bij het vergroten van de waardeopslag binnen de BNB Chain, wat zorgt voor meer transacties en liquiditeit.
Door sterke integraties met DeFi-diensten en beloningen voor het vasthouden van stablecoins, biedt het netwerk meer functies voor gebruikers.
Dit zorgt voor een stabielere markt en maakt BNB aantrekkelijker, wat kan leiden tot een hogere prijs van de token.

 

Positieve vooruitzichten voor BNB

Met initiatieven als het TVL-incentiveprogramma en gasvrije evenementen verwacht BNB Chain verdere groei en een positieve beweging in de prijs van BNB.
Door het netwerk actiever en waardevoller te maken, creëert de BNB Chain een solide basis voor verdere prijsstijgingen en innovatie binnen de crypto-markt.
Daarnaast zal de vroegtijdige vrijlating van Binance CEO ‘CZ’ zeker een positieve impact hebben op de BNB Koers, en lijkt dit een goed moment voor investeerders en traders om het nieuws en de kansen rondom BNB goed in de gaten te houden.

Lees meer over:
BinanceBNBBNB Chain

Door: Sebastiaan Krijnen

Sebastiaan Krijnen is een meertalige vertaler, content creator en schrijver bij Bitcoinmagazine.nl met meer dan 10 jaar ervaring in schrijven, redigeren, vertalen en proeflezen. Sinds 2019 is hij actief in de cryptowereld en heeft hij samengewerkt met projecten zoals Chainlink, CryptoCoiners en Auto...