BNB Chain lanceert Cross-Chain Bridge met Celer, deBridge en Stargate

779 totale weergaven

De nieuwe cross-chain bridge van BNB Chain verbetert de blockchain interoperabiliteit, liquiditeit en gebruikerservaring in samenwerking met Celer, deBridge en Stargate.

Lancering Cross-Chain bridge

BNB Chain heeft een belangrijke stap gezet in de uitbreiding van zijn blockchain ecosysteem door de lancering van een nieuwe cross-chain bridge, in samenwerking met de toonaangevende cross-chain technologie aanbieders Celer, deBridge en Stargate.

Deze ontwikkeling is gericht op het verbeteren van de interoperabiliteit, liquiditeit en gebruikerservaring tussen verschillende blockchainnetwerken.

De bridge maakt naadloze overdracht van activa mogelijk tussen BNB Chain en andere grote blockchains, en markeert een essentiële mijlpaal in de inspanningen van BNB Chain om zijn infrastructuur te versterken en een meer onderling verbonden ervaring te bieden voor zowel gebruikers als ontwikkelaars.

Dit initiatief maakt deel uit van een bredere strategie om de wereldwijde adoptie van Web3 te ondersteunen en de aantrekkingskracht van het platform voor decentralized finance (DeFi) projecten te vergroten.

Het stablecoin ecosysteem stimuleren

Naast de cross-chain bridge heeft BNB Chain een liquidity pool geïntroduceerd die ontworpen is om overdrachten vanuit andere blockchains te stroomlijnen.

Deze stap zal naar verwachting aanzienlijk bijdragen aan de groei van het stablecoin-ecosysteem van BNB Chain, door gebruikers te voorzien van ruime liquiditeit en concurrerende tarieven voor het overbruggen van activa.

De nieuwe bridge en liquidity pool sluiten aan bij BNB Chain’s streven om efficiënte, gemakkelijke en kosteneffectieve cross-chain diensten aan te bieden, waarmee tegemoet wordt gekomen aan een groeiende marktvraag naar dergelijke interoperabiliteitsoplossingen.

Verbetering van kapitaalefficiëntie

De integratie van geavanceerde cross-chain protocollen zal naar verwachting de kapitaalefficiëntie van blockchain activa binnen het BNB Chain ecosysteem verhogen.

Door real-time cross-chain transfers te faciliteren en gegarandeerde tarieven met institutionele liquiditeit te garanderen, is de nieuwe bridge klaar om een breder scala aan DeFi-producten en -diensten te ondersteunen.

Alex Smirnov, medeoprichter van deBridge, toonde zich enthousiast en zei dat de samenwerking een belangrijke stap is in de richting van een verenigde DeFi-markt, waar activa naadloos en efficiënt kunnen worden overgedragen tussen chains.

Strategische samenwerking en toekomstige groei

De samenwerking met Celer, deBridge en Stargate versterkt de positie van BNB Chain in de blockchainindustrie en zal naar verwachting meer projecten naar het platform trekken.

Door robuuste cross-chain mogelijkheden aan te bieden, wil BNB Chain ontwikkelaars ondersteunen bij het creëren van innovatieve Web3 applicaties die een wereldwijd publiek kunnen bereiken.

Dit heeft tot doel om staking en governance activiteiten te verenigen waardoor de efficiëntie van het netwerk verder wordt geoptimaliseerd.

 

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....