BONK coin pumpt 30% na Revolut-listing van de Solana meme coin, wat gaat Bonk doen?

revolut and bonk

In een onverwachte wending schoot Bonk maar liefst 30% omhoog in slechts één dag, waarmee het de aandacht trok van ervaren cryptohandelaren.

Deze parabolische stijging komt na het nieuws van de notering op het financiële platform Revolut.

Met een marktkapitalisatie die piekte op $ 1,76 miljard en een handelsvolume dat binnen 24 uur bijna $ 580 miljoen bereikte, vraagt men zich af: wat kan de toekomst brengen voor BONK?

Revolut breidt crypto-aanbod uit met notering van BONK

In een strategische zet om zijn crypto-aanbod te diversifiëren, heeft de wereldwijde neobank Revolut aangekondigd dat het BONK-token zal worden genoteerd. Deze nieuwste toevoeging verrijkt het robuuste handelsplatform van Revolut, dat al meer dan 150 zorgvuldig geselecteerde digitale valuta’s omvat.

Het opnemen van BONK toont Revolut’s voortdurende toewijding aan het leveren van een uitgebreide en markt leidende handelservaring aan zijn gebruikers wereldwijd. BONK voegt zich nu bij de likes van SHIB, PEPE en FLOKI onder de memecoins die momenteel beschikbaar zijn op het Revolut-platform.

Analyse van de BONK prijs – een rally die aan kracht wint

De BONK-token trekt de aandacht van cryptocurrency-enthousiastelingen nu zijn prijs een opmerkelijke stijging op de grafieken laat zien. De 4-uur grafiek onthult dat BONK de weerstand op de .382 Fibonacci-lijn heeft doorbroken, met een stijging van 7,35% tot een prijspunt van $ 0,00002659 in de handel van vandaag. De grafiek geeft een sterke opwaartse trend aan, met een Fibonacci-terugval die wijst op een aanzienlijk herstel vanaf de lagere niveaus.

Een sluiting boven de belangrijke steun (groene lijn) zal BONK waarschijnlijk richting de 0,5 Fib-lijn (blauwe lijn) duwen. Dit zou een nieuw maandelijks hoogtepunt voor BONK betekenen.

BONK Price Chart.

Opvallend is dat de Relative Strength Index (RSI) omhoog beweegt, wat wijst op toenemende momentum, maar nog steeds onder het overgekochte gebied. Deze trend duidt op potentieel aanhoudende groei zonder directe tekenen van een terugval. Terwijl BONK een herstelpad uitsnijdt, staat het als een token om in de komende dagen in de gaten te houden, waarbij handelaren en investeerders zijn volgende beweging in het volatiele meme-coin-arena anticiperen.

Terwijl BONK zich manifesteert als een sterke kandidaat voor significante groei, is het belangrijk op te merken dat er andere cryptocurrencies in de presale fase zijn die eveneens het potentieel hebben om investeerders, ongelofelijke rendementen bieden.

Dogeverse (DOGEVERSE)

De cryptocurrency DOGEVERSE is een nieuw digitaal token met een verrassende bijzonderheid: je kunt ze op meerdere chains houden en vrij transacties uitvoeren op al die chains. Dogeverse is onlangs begonnen met de pressale, waaruit blijkt dat er momenteel in een mum van tijd ruim $ 10,2 miljoen is opgehaald.

Dogeverse, een game-changer op het gebied van memecoins, zal de eerste van Doge zijn die over chains ‘springt’; het kan ertoe leiden dat u in korte tijd een hoge waarde krijgt. DOGEVERSE zal beschikbaar zijn op Ethereum, Binance Smart Chain, Polygon, Avalanche, Solana en Base.

Met betrekking tot de presale zijn DOGEVERSE-tokens momenteel aangeboden met een prijs van $ 0,000301 per stuk, wat binnen een dag verder omhooggaat. Het kopen en vasthouden kan beleggers helpen extra beloningen te verkrijgen in de vorm van tokens. Het enige wat je nu hoeft te doen is wachten op de voltooiing van de voorverkoopronde, waarna het DOGE-universum zich snel zal ontwikkelen, omdat het vanwege de grote vraag naar de presale zal beginnen met een explosiefase.

Slothana (SLOTH)

Een andere Solana-mememunt, genaamd Slothana, is onlangs verschenen en zal naar verwachting aanzienlijk in waarde stijgen. Slothana lijkt te profiteren van de huidige meme-muntenmanie rond Solana zoals BONK. Op basis van de voorverkoopresultaten heeft Slothana het potentieel om te wedijveren met gevestigde concurrenten als BONK en PEPE.

De presale van Slothana deed het behoorlijk goed. Ze wisten hun doel van $ 10 miljoen te bereiken voor de sluiting van de voorverkoop op 29 april. Dit betekent dat beleggers nu slechts een beperkte tijd hebben om in te stappen voordat dat token genoteerd wordt en in waarde stijgt.

https://twitter.com/SlothanaCoin/status/1782342998971302135

Een van de belangrijkste factoren die hebben bijgedragen aan de succesvolle afronding van de voorverkoop was het innovatieve en onderscheidende send-to-wallet airdrop-model dat bij dit project werd gebruikt. In dit model konden beleggers eenvoudig hun SOL-tokens overbrengen naar het portemonnee-adres van Slothana en automatisch in aanmerking komen voor de SLOTH-tokens.

1SOL token levert je op dit moment 10.000 SLOTH tokens op. Dit staat gelijk aan ongeveer $ 0,0156 per SLOTH token. Gebruikers kunnen SOL overmaken naar het wallet adres van Slothana of naar de officiële website gaan en hier hun wallet verbinden.

99Bitcoins (99BTC)

99Bitcoins is een informatiebron en een vertrouwde autoriteit voor alles wat met crypto te maken heeft. Met 99Bitcoins kunt u op de hoogte blijven van de recentste ontwikkelingen op dit gebied, u verdiepen in de historische oorsprong van digitale tokens en zelfs leren hoe u deze kunt verhandelen. Een opwindende nieuwe ontwikkeling aangeboden door 99Bitcoins stelt gebruikers nu in staat rechtstreeks op het platform in zichzelf te investeren!

Het token (99BTC) van 99Bitcoins is nu gelanceerd en kan als speculatief instrument worden gebruikt. Bovendien heeft u, door u in te schrijven voor cryptocursussen die beschikbaar zijn op hun platform, de mogelijkheid om extra tokens te ontvangen. Deze aanpak staat bekend als learn-to-earn. Het leermateriaal van 99Bitcoins is ontworpen in de vorm van lessen en samengesteld met de hulp van experts. Denk hierbij aan quizzen, interactieve opdrachten en studeren via gamificatie.

Door in 99Bitcoins te investeren kun je niet alleen profiteren van een presale token met een geweldige potentie – je kunt ook betaald worden om in jezelf te investeren. In korte tijd werd al $ 740K opgehaald voor dit project.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
bonkbonk koersMemecoin

Door: Rutger Kant

Rutger Kant is een ervaren content specialist met drie jaar ervaring in technologische journalistiek. Als schrijver van cryptobenelux.nl en technische student blinkt Rutger uit in het eenvoudig uitleggen van complexe concepten met betrekking tot cryptocurrencies. Zijn expertise strekt zich u...