BONK stijging van 30% in het verschiet na 15% drop – wat nu?

Zullen de prijzen van BONK binnenkort stijgen?

De populaire memecoin, BONK, is recentelijk met ongeveer 15% gedaald, maar technische indicatoren en marktgedrag suggereren dat een herstel van 30% mogelijk in het verschiet ligt.

Gezien de dalende handelsinteresse en speculatieve steun, staat BONK op een kritiek punt.

Wat kunnen we vandaag verwachten van deze populaire crypto meme?

Koersanalyse BONK

De BONK/USDT 1-dag grafiek laat zien dat BONK binnen een bereik handelt, met de bovengrens op de top van 25 april van $ 0,00002966 en de ondergrens op $ 0,00002089 (het 50% Fibonacci retracement-niveau van de stijging vanaf het dieptepunt op 13 april van $ 0,00001212 tot de top op 25 april van $ 0,00002966).

BONK heeft alle winsten van de afgelopen zeven dagen uitgewist en handelt op het moment van schrijven op vrijdag op $ 0,00002320.

De Moving Average Convergence Divergence-indicator van BONK toont rode histogramstaven onder de neutrale lijn, wat duidt op negatief momentum in de gebonden prijsactie van BONK. BONK zou liquiditeit kunnen aantrekken op $ 0,00001212, het 50% Fibonacci retracement-niveau.

Aan de bovenzijde ondervindt BONK-weerstand bij de piek van 7 mei van $ 0,2559.

Toekomstige prijsbewegingen van BONK: Impact van sociale media en marktstemming

Het tweemaandelijkse bereik was in paars gemarkeerd en liep van $ 0,0000136 tot $ 0,0000286.

De RSI op de dagelijkse grafiek was 51.7, wat aangeeft dat het momentum geen voordeel biedt voor kopers of verkopers. Op soortgelijke wijze was de CMF ook op -0.05. Dit niveau is een drempelwaarde, en een lagere uitlezing zou duiden op een aanzienlijke kapitaaluitstroom en verkoopdruk.

De prijsactie op de lagere tijdframes toonde aan dat het $ 0,0000209 niveau als steun fungeerde en dat er een andere kortetermijnrange werd gevormd in de bovenste helft van het grotere bereik. Daarom zouden scalp handelaren kunnen kijken naar het opnieuw testen van deze steun met een strakke stop-loss.

Hoewel de prijsvoorspelling van BONK aangaf dat een kortetermijnstijging vanaf $ 0,0000209 waarschijnlijk was, zou dit mogelijk geen sterke opwaartse trend inluiden. De open interest is de afgelopen drie weken dalend, wat aantoont dat speculanten aan de zijlijn stonden.

Ze waren niet bereid om ‘long’ op het activum in te zetten, maar waren ook niet actief aan het shorten van het token. Dit werd afgeleid uit de financieringsgraad, die net boven nul was. De liquidaties suggereerden dat elke scherpe daling in de afgelopen week gepaard ging met een reeks lange liquidaties, die de prijzen verder naar beneden drukten.

Het sociale volume vertoont ook een dalende trend sinds 25 april. Het gewogen sentiment over een interval van drie dagen was die dag positief, maar is sindsdien overwegend negatief geweest.

Door de geringe vraag en het gebrek aan enthousiasme op de markten en sociale media, is het waarschijnlijk dat BONK zijn kortetermijnbereik zal voortzetten en zal opveren vanaf het niveau van $ 0,0000209. Echter, verkoopdruk op Bitcoin (BTC) zou BONK naar de laagste punten van het bereik kunnen duwen, bij $ 0,0000136.

Hoewel BONK momenteel een onzekere fase doormaakt, biedt dit ook een kans om andere meme-coins zoals Dogeverse en Sealana te ontdekken. Beide kunnen potentieel grote rendementen bieden en vormen een interessante optie voor investeerders.

Dogeverse (DOGEVERSE)

Dogeverse (DOGEVERSE) onderscheidt zich in de wereld van meme coins door niet alleen fan te zijn van Solana, maar ook door zijn lancering op zes verschillende blockchains. Deze flexibiliteit om tussen populaire blockchains zoals Ethereum, BSC, Avalanche, Polygon, Solana en Base te bridgen, heeft al tot aanzienlijke belangstelling geleid, met meer dan $ 13 miljoen opgehaald in de presale.

Met de aanstaande lancering op deze diverse platforms, heeft Dogeverse het potentieel om viraal te gaan, wat vroege investeerders die tijdens de presale kopen, aanzienlijke winsten kan opleveren.

Je kunt DOGEVERSE nu kopen voor $ 0,00031 per stuk tijdens de presale, en door deze tokens te staken, verdien je extra DOGEVERSE die je na de presale kunt claimen. Met de naderende lancering kan de prijs van deze nieuwe meme coin aanzienlijk stijgen.

Sealana (SEAL)

Sealana (SEAL), een frisse meme coin op het Solana-netwerk, belooft net zoals beroemde voorgangers zoals DogWifHat, het eerder besproken BONK, en Book of Meme, flinke koersstijgingen. De hype rond Solana meme coins lijkt nog steeds niet over te waaien, en Sealana positioneert zich slim binnen deze trend.

Deze coin spreekt duidelijk de ‘degens’ aan met een grappig ontwerp van een zeehond die obsessief nieuwe cryptomunten zoekt, wat een humoristische verwijzing is naar haar doelpubliek. Fans van animaties zouden parallellen kunnen trekken met het gameverslaafde personage uit de bekende ‘Warcraft’ aflevering van South Park.

Sealana hanteert een Send to Wallet presale methode waarbij investeerders SOL-tokens naar een specifiek walletadres sturen. Na de presale, waarvan het einde nog onbekend is, worden de tokens via een airdrop naar de investeerders verstuurd.

Gezien een vergelijkbare token, Slothana, onlangs meer dan $ 15 miljoen wist op te halen met een gelijkaardige verkoopstrategie, zou Sealana met nu al meer dan $ 300.000 opgehaald wel eens de volgende grote hit in Solana meme coins kunnen worden.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

 

Door: Rutger Kant

Rutger Kant is een ervaren content specialist met drie jaar ervaring in technologische journalistiek. Als schrijver van cryptobenelux.nl en technische student blinkt Rutger uit in het eenvoudig uitleggen van complexe concepten met betrekking tot cryptocurrencies. Zijn expertise strekt zich u...