Brave browser werkt aan integratie met Ethereum, Ledger en Trezor wallets

Brave werkt de integratie van haar ingebouwde wallet in de browser met ethereum en de walletproviders Ledger en Trezor verder uit. Dat betekent dat je ethereum (ETH) adres kunt gaan linken aan de Brave Rewards.

De ingebouwde wallet staat los van de Brave Rewards wallet. Je kunt de Brave Rewards wél sturen naar deze nieuwe wallet. Er komen dus meer wallet opties. Nu moet je jouw tokens opslaan bij Uphold, straks kunnen ze direct naar de juiste wallet.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

[penci_blockquote style=”style-3″ align=”none” author=”BAT-CHRISCAT”]We willen een ‘breng je eigen wallet’-oplossing bieden waarmee je een Ethereum adres kunt koppelen aan Brave Rewards.[/penci_blockquote]

Dat adres kan er eentje zijn die je gebruikt op een Ledger of Trezor wallets.

Brave

Brave is bedoeld als alternatief voor Google Chrome, Firefox en Safari. Het unieke aan deze browser is het ingebouwde ecosysteem rondom de Basic Attention Token (BAT). Het is naast een browser ook een ad-blocker.

Je kunt zelf bepalen waar en wanneer je advertenties bekijkt. Zo kun je bepalen welke websites of YouTubers je wil ondersteunen. Brave wil het internet veranderen voor zowel de consument als contentmakers.

Ledger en Trezor

Met de ondersteuning van hardware wallets Ledger en Trezor kan de browser een volgende stap maken. Tot nu toe is de Basic Attention Token dé munt in het ecosysteem van Brave.

De eerder genoemde wallets ondersteunen heel veel tokens. Wie weet is dit de eerste stap naar de ondersteuning van meer cryptomunten in het ecosysteem van Brave. Maar dat is pure speculatie.

Koers Basic Attention Token (BAT)

Hoe doet de koers van BAT het? De cryptomunt reageert niet echt positief op dit nieuws.

Met een dertigste plek op CoinMarketCap is de Basic Attention Token nog altijd een grote altcoin. Één BAT kost op dit moment ongeveer $0.32.

Basic Attention Token (BAT) koers

Bron: Reddit

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...