Brett concurrent $BASE haalt $2 mln op in crypto presale – beste crypto meme met x100 potentie?

3515 totale weergaven
Brett Challenger's Base Dawgz haalt tijdens de presale $2 miljoen op - Wordt dit de volgende Meme Coin die 100x zoveel waard wordt?

We zijn getuigen van een van de beste meme coins waarbij alle hype, die er rondom de token is gecreëerd, terecht is.

Base Dawgz ($DAWGZ) staat op een keerpunt en heeft een belangrijk doel weten te bereiken. De meme coin heeft tijdens zijn succesvolle presale een bedrag van $ 1,9 miljoen opgehaald. Hiermee is de base jumpende viervoeter heel snel op weg naar een marktwaarde van $ 2 miljoen in de initiële ‘coin offering’ (ICO).

Multi-chain meme coin

Base Dawgz - base jumping meme coin over meerdere chains!

  • Beschikbaar op meerdere blockchains
  • Meme coin gebaseerd op base jumping
  • Onderdeel van legendarische dog meme coins
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Doe zelf onderzoek.

 

De nieuwste en grootste coin op Base

Dankzij het succes dat de meme coin tot nu toe heeft weten te behalen zal de prijs van de token na de sluiting van de presale alleen maar gaan stijgen. Je hebt dan ook nog maar 3 dagen de tijd om deze investeringskans met beide handen aan te grijpen. De coin is zelfs zo succesvol dat er wordt voorspeld dat het wel eens het succes van de $BRETT zou kunnen overtreffen.

Base Dawgz is een multichain meme coin die geïnspireerd is door de Shiba Inu meme en een voorliefde heeft voor extreme sports zoals basejumpen.  Mede dankzij de succesvolle prestaties tijdens de fondsenwerving van Base Dawgz heeft de nieuwe token de aandacht weten te trekken van vele investeerders in de crypto community.

Presale gigant

De presale van de meme coin heeft een astronomische stijging doorgemaakt. Alleen al op de eerste dag haalde de coin $ 200.000 op, en binnen een week heeft deze viervoeter de $ 1 miljoen overschreden. Momenteel heeft de token een prijs van $ 0.00527 en blijft deze geleidelijk aan stijgen.

Staking komt binnenkort: laatste kans om de bonus te pakken!

Voor de investeerders die er vroeg bij weten te zijn, ligt er een ultieme beloning klaar.

Een spannende ontwikkeling die je als vroege vogel niet wilt missen is de aankomende lancering van het staking-systeem van Base Dawgz. Je kunt namelijk als investeerder, die deelneemt aan de presale voor de lancering van de staking, met terugwerkende kracht een geweldige bonus ontvangen als je de tokens na de lancering gaat storten. Met deze unieke bonus willen ze bij Base Dawgz vroege vogels rijkelijk belonen.

Base jumpende multi-chain viervoeter

Base Dawgz heeft ervoor gezorgd dat er op meerdere blockchains geopereerd kan worden. Dit betekent dat investeerders hun tokens zonder bijkomende kosten van de ene blockchain naar de andere kunnen overzetten. Dit biedt meer mogelijkheden met de token, zoals makkelijker verhandelen. De blockchains waarop Base Dawgz opereert, zijn Base, Ethereum, Solana, Binance Smart Chain en Avalanche

Dankzij de unieke samenwerkingsmogelijkheden is de cross-chain $DAWGZ token klaar om de cryptomarkt te domineren. Er wordt zelfs gespeculeerd dat deze coin op de Base chain wel eens 100 keer in waarde zou kunnen gaan stijgen.

Populaire YouTuber Jacob Crypto Bury noemde Base Dawgz zelfs in zijn recente aflevering. Volgens hem zou de nieuwe meme coin wel eens de volgende ‘high-risk’, ‘high-reward’ investering kunnen zijn.

Meme coins met een hondenthema

We hebben in de crypto wereld te maken met een echte trend waarbij allemansvrienden worden gebruik om de meme coins te vertegenwoordigen. Zoals te zien is bij Dogecoin ($DOGE), Shiba Inu ($SHIB), Dogwifhat ($WIF) en Floki ($FLOKI), zijn de top meme coins hond-thema’s, net als Dawgz.

Brett (BRETT) coin, een andere populaire meme coin op de Base chain, heeft in maart 2024 op de exchanges prijs van $ 0,019 weten te listen. De huidige koers verwachting van BRETT is echter ongeveer $ 0,143. BRETT wordt daarom ook wel beschreven als ook de grootste meme coin op de Base-chain die de afgelopen tijd explosieve rally’s heeft gezien.

Laten we een voorbeeld geven om het succes van deze meme coin te illustreren. Als je in maart 2024 $ 1000 had geïnvesteerd in de BRETT coin, zou deze investering nu $ 7360 waard zijn. Dit betekent een stijging van 7,36 keer je oorspronkelijke bedrag.

Deze soort explosieve groei is wat investeerders hopen te zien bij Base Dawgz, waardoor een investering in de basejump coin een aantrekkelijke kans wordt voor iedereen die wil profiteren van de volgende grote trend in de cryptowereld.

Brett concurrent $BASE haalt $2 mln op in crypto presale – beste crypto meme met x100 potentie?
Bron: Dexscreener.io

Een actieve en levendige Dawyz community door een Share-To-Earn systeem

Het innovatieve share-to-earn systeem van Base Dawgz zorgt ervoor dat het een van de beste crypto de op huidige markt is. Het systeem stelt liefhebbers van de crypto meme coin in staat om punten te verdienen door $DAWGZ tokens te promoten op sociale media zoals X en Telegram.

Op het moment dat de presale is beëindigd begint het feest en kunnen investeerders hun verzamelde punten gaan inwisselen voor echte $DAWGZ tokens!

Als je wilt weten welke crypto je moet kopen dan is de presale van Base Dawyz een perfecte kans. De gouden combinatie van een snel groeiende crypto presale, aankomende staking rewards en een sterke community geeft Base Dawgz een leidende positie als veelbelovende crypto met potentie op de meme coin markt.

Mis deze kans niet, want de presale klok is aan het wegtikken en dit zal de laatste kans zijn om als crypto liefhebber een veelbelovende investering te plaatsen. Bemachtig jouw $DAWGZ tokens tegen een gunstige prijs voordat de volgende fase van het project van start gaat en er een prijsverhoging zal plaatsvinden.

Mis de kans niet om deel uit te maken van het volgende grote succesverhaal in de meme coin wereld!

Maak nu ook kans om deel uit te maken van een community die ervoor zorgt dat het succes van deze meme coin alleen maar gaat stijgen. Wordt onderdeel van een groot succesverhaal in de crypto wereld en geniet potentieel van lucratieve winsten.

Word nu lid van de $DAWGZ community op X en Telegram om te zorgen dat je geen nieuws mist over de ontwikkelingen van dit succesverhaal.

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...