Nederlandse bitcoinbroker BTC Direct werkt samen met Trezor voor aankopen vanuit je wallet

Nederlandse bitcoinbroker BTC Direct werkt samen met Trezor voor aankopen vanuit je wallet

SatoshiLabs kondigt vandaag een samenwerking aan met de Nederlandse bitcoinbeurs BTC Direct. SatoshiLabs is de hardwarefabrikant achter de eerste hardware wallet ter wereld genaamd Trezor.

Trezor heeft miljoenen gebruikers en die kunnen door deze samenwerking direct vanuit hun wallet omgeving bitcoin kopen via BTC Direct.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Samenwerking

De integratie met een broker is niet nieuw, maar BTC Direct is naar eigen zeggen wel de eerste grote Europese broker waarmee SatoshiLabs op deze manier samenwerkt.

Marek Palatinus, CEO van SatoshiLabs, geeft uitleg: ''Wij geloven dat het gemak niet ten koste hoeft te gaan van de veiligheid. Daarom werken we samen met BTC Direct. De veilige omgeving van Trezor en het gemak van BTC Direct stelt gebruikers in staat om cryptocurrency's te kopen, direct vanuit hun wallet.''

SatoshiLabs rolde eerder al een samenwerking uit met Changelly en CoinSwitch voor aankopen direct vanuit de wallet. Daar komt met BTC Direct een Nederlandse partij bij.

Bitcoin kopen

Je kunt met Trezor dus vanuit de standaard omgeving bitcoin kopen bij de broker. Handig voor mensen die toch al klant waren van BTC Direct, of voor de mensen die graag zo min mogelijk stappen willen ondernemen bij hun bitcoin aankopen.

Het gaat hier specifiek om het kopen van bitcoin, verkopen via deze weg is (nog?) niet mogelijk.

Het is ook niet langer nodig om ontvangstadressen handmatig in te voeren, dit doet Trezor nu automatisch. Dit zorgt er in theorie voor dat je geen verkeerd adres meer op kunt geven bij je aankopen.

Door de samenwerking tussen BTC Direct en Trezor kunnen gebruikers direct met iDEAL afrekenen. De BTC wordt dan direct naar jouw adres gestuurd. De andere standaard nationale en internationale betaalmethoden zijn ook beschikbaar.

Davy Stevens van BTC Direct: 'Gebruikers hoeven hun Trezor maar één keer te koppelen aan BTC Direct. De volgende stap is vergelijkbaar met een plug and play ervaring om bitcoins veilig op je Trezor te bewaren.'

Wanneer je in het menu van Trezor kiest voor 'Buy' dan kom je bij een aantal opties om bitcoin te kopen. BTC Direct staat daar nu tussen.

Nederlandse bitcoinbroker BTC Direct werkt samen met Trezor voor aankopen vanuit je wallet
Lees meer over:
Bitcoin BTC Direct trezor

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Koop bitcoin bij Bitvavo en profiteer nu nog van gratis handelen tot 1000 euro!

Meld je hier aan