Bullish XRP nieuws: whales doen aanzienlijke inkopen van $228 miljoen

742 totale weergaven
xrp-token-wordt-opgevangen-door-hand

De afgelopen tien dagen hebben XRP whales voor meer dan $228 miljoen aan XRP gekocht, wat bullish nieuws is voor de XRP koers. 

Whales kopen grote hoeveelheden XRP in

Ali Martinez, on-chain analist, deelde in een bericht op X (Twitter) hoe grote investeerders, ook wel whales genoemd, de afgelopen tien dagen meer dan 380 miljoen XRP tokens hebben gekocht, met een waarde van meer dan $228 miljoen:

Aan de grafiek die Martinez aan de post heeft toegevoegd, bedraagt het aantal tokens verzameld door whales, met een bezit van tussen de 10 miljoen en 100 miljoen XRP tokens, 7,11 miljard XRP, met een waarde van ongeveer 4,25 miljard. Dit komt neer op een aanzienlijke 12,59% van het circulerende aanbod van de token.

Groeiend vertrouwen in XRP

Een toename in whale activiteit is eigenlijk altijd goed XRP nieuws. Whales weergeven het vertrouwen van grote investeerders in de toekomst na een token. Er zijn verschillende redenen waarom dit vertrouwen verder aan het groeien is.

De belangrijkste reden is waarschijnlijk de winst van XRP in de rechtszaak tegen de Amerikaanse SEC (Securities and Exchange Commission). De SEC heeft hierin toegegeven dat XRP geen effect is. Hierdoor kan het activum niet meer gereguleerd worden als een effect en valt het dus buiten de jurisdictie van de SEC.

Dit biedt een belangrijke duidelijkheid voor XRP, wat vergelijkbaar is met de groeiende acceptatie, die in de meeste gevallen wordt bereikt door ontwikkelingen binnen het netwerk. De duidelijkheid kan een belangrijk fundament bieden voor een bull run voor XRP.

Gaat de XRP koers naar $0,60?

De aanzienlijke inkopen aan XRP die door whales worden gedaan, zijn een bullish teken voor de koers. Nu de XRP koers het belangrijke weerstandsniveau van $0,60 nadert, is het de vraag of deze doorbroken kan worden. In eerder Ripple nieuws keken we al naar de technische indicatoren voor deze stijging.

Tot nu toe ziet het er vrij positief uit voor de XRP koers, maar het is nog maar de vraag of XRP een stijging boven de $0,60 vast kan houden. Als we kijken naar historische stijgingen van XRP rond $0,60, was het altijd lastig om dit niveau vast te houden. Het is dus de vraag of het huidige bullish momentum van XRP voldoende gaat zijn.

Lees meer over:
xrp whales

Door: Marijn van Leeuwen

Marijn van Leeuwen is een fanatieke tekstschrijver met een sterke focus op de cryptowereld. Hij brengt jarenlange ervaring in het schrijven over cryptocurrency naar bitcoinmagazine.nl. Zijn diepgaande kennis van SEO en marketing, gecombineerd met zijn passie voor crypto, maakt hem de perfecte aanwin...