Cardano (ADA) Prijsvoorspelling: Is een stijging van 10.000% mogelijk in 2025?

“We kunnen aannemen dat ADA ergens boven de $35 gaat pieken,” suggereert FieryTrading. Cardano’s ADA heeft aanzienlijke groei doorgemaakt, de aandacht van investeerders en analisten getrokken en heeft geleid tot verschillende prijsvoorspellingen.

Analist FieryTrading voorspelt dat ADA tegen 2025 $35 kan bereiken, een stijging van 10.000% vanaf de huidige prijs, gebaseerd op patronen die wijzen op een mogelijke bullrun.

Andere cryptocurrency-analisten, waaronder Ali en Lucid, hebben ook optimistische voorspellingen gedaan voor ADA, met schattingen variërend van $10 tot $30 in de nabije toekomst.

Bereikt ADA $35?

De token van Cardano – ADA – is de laatste tijd een van de best presterende cryptomunten geweest, waarbij het veel aandacht heeft getrokken van investeerders, handelaren en deelnemers in de digitale activa-industrie. Als zodanig is het actief het belangrijkste onderwerp geworden van prijsvoorspellingen door tal van analisten.

Volgens degene met de naam FieryTrading kan ADA binnen twee jaar stijgen naar $35, wat een verbazingwekkende stijging van 10.000% betekent in vergelijking met de huidige waardering. De analist baseert deze voorspelling op bepaalde parallelle kanalen die wijzen op het begin van een bullrun.

“Aangezien het patroon nu bevestigd is, kunnen we kijken naar de volgende top van de bullmarkt. Als we aannemen dat de top van de bullmarkt ergens in 2025 is en dat ADA dit patroon blijft volgen, kunnen we aannemen dat ADA ergens boven de $35 zal pieken,” betogen ze.

De munt van Cardano is de afgelopen maand bijna 50% gestegen, met op een gegeven moment bijna $0,40 (volgens de gegevens van CoinGecko) vorige week. Het is echter de afgelopen dagen licht gedaald en wordt momenteel verhandeld rond de $0,36.

Andere ADA-voorspellingen

De populaire cryptocurrency-analisten met de namen Ali en Lucid hebben ook voorspeld dat ADA ongeziene prijsniveaus gaat bereiken in de nabije toekomst. De eerste denkt dat het actief tegen het einde van 2024 kan stijgen naar $10, terwijl de laatste nog optimistischer is en beweert dat het kan exploderen naar een indrukwekkende $30.

Lees meer over:
ADACardano

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...