Cardano bullish: ADA koers mogelijk richting $0,38 door investering van $70 miljoen

1288 totale weergaven
cardano koers verwachting - cardano ath

De Cardano koers schommelt al een tijdje tussen de $0,30 en $0,35 omdat het moeite heeft om door belangrijke weerstandsniveaus heen te breken. Dit komt door verkoopdruk die de koers omlaag duwt. Toch laten nieuwe data zien dat steeds meer investeerders besluiten ADA te kopen. Zou dit kunnen leiden tot een koersstijging?

Investeerders kopen ADA ondanks koersdip

De Cardano koers is momenteel $0,3344, wat een daling van 7% betekent in de afgelopen week. Toch zien veel investeerders dit als een goed moment om in te stappen.

Volgens gegevens van IntoTheBlock, een platform dat de markt analyseert, zijn er grote kooporders geplaatst op de 20 grootste exchanges. Er zijn in totaal 220 miljoen ADA-tokens gekocht, wat bij de huidige koers meer dan $70 miljoen waard is. intotheblock ada network

Aan de andere kant proberen bears ongeveer 170 miljoen tokens te verkopen, wat neerkomt op zo’n $52 miljoen. Omdat de koopdruk groter is dan de verkoopdruk, is het mogelijk dat de koers van ADA in de komende tijd stijgt.

Ook zijn er meer nieuwe en actieve gebruikers op het Cardano netwerk. Dit wijst erop dat de adoptie van ADA toeneemt. Deze groei kan verband houden met de recente Chang hard fork, die eerder deze maand plaatsvond. Als deze trend zich voortzet, zou de positieve stemming rondom Cardano voor een verdere koersstijging kunnen zorgen.

Prijsvoorspelling: Cardano koers op weg naar $0,38?

Als we naar de grafiek kijken, is het duidelijk dat ADA moeite heeft om $0,32 als steun te behouden. Er is een sterke weerstand rond $0,34 die een stijging kan tegenhouden.

Toch is er op de dagelijkse grafiek een “falling wedge” patroon ontdekt, een technisch signaal dat vaak duidt op een stijging. Dit suggereert dat ADA mogelijk zijn laagste punt heeft bereikt toen de koers $0,30 bereikte.

Cardano Falling Wedge Analysis

Als de koopdruk aanhoudt, zou de koers langzaam kunnen stijgen naar $0,38. Maar als ADA weer wordt afgewezen bij $0,34, kan de koers terugvallen naar $0,30.

Lees meer over:
ada koerscardano koers

    Door: Dirk van Haaster

    Met meer dan vier jaar werkervaring binnen crypto, heeft Dirk aanzienlijke expertise opgedaan in het schrijven van content over van alles dat met Web3 te maken heeft. Dirk behaalde zijn master in Strategic Management aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, waar hij afstudeerde met de cum laude ond...