Kan Cardano’s herstelrally de ADA koers dit jaar naar $ 1 brengen?

3260 totale weergaven
ada koers

Na grote dalingen lijkt de Cardano koers op het punt van een bullish omkering. Kan deze rally de ADA koers naar de gewenste $ 1 brengen? Cardano heeft het de laatste tijd moeilijk gehad. De waarde is sinds april met 54% gedaald. De ADA token is nu gezakt naar $ 0.3585. Maar kan de ADA koers binnenkort boven de psychologische grens van $ 1 komen?

Hoe staat Cardano er voor?

Een aanhoudende neerwaartse trend op de dagelijkse grafiek heeft een weerstandstrendlijn gevormd, wat de problemen van ADA verergert. Ondanks de steun op $ 0.34 blijft de cryptomunt gevangen in een dalende driehoek.

Op de dagelijkse grafiek toont Cardano tekenen van een negatieve cyclus, maar vindt steun op de basislijn van $ 0.34. Deze week is ADA met 13% gedaald, maar vandaag is er een lichte herstel met een stijging van 1.65%, nu verhandeld op $ 0.370.

Met een marktkapitalisatie van $ 13.34 miljard is Cardano de tiende grootste cryptomunt. Volgens Coinglass werden bijna $ 2.5 miljoen aan bullish posities geliquideerd tussen donderdag en vrijdag.

De lagere prijsafwijzing in de intradag candle wijst op een mogelijke bullish. Historisch gezien heeft het steun niveau van $ 0.34 als springplank voor herstel gediend. De bullish divergentie in de dagelijkse RSI-lijn ondersteunt de mogelijkheid van een opwaartse trend. Toch blijven de MACD- en signaallijnen bearish.

Kan de ADA koers stijgen boven $ 1?

Met de bullish divergentie wordt verwacht dat de herstelrally van Cardano volgende week zal versnellen, wat de kans op een uitbraak boven de weerstandslijn vergroot.

Bij het toepassen van de Fibonacci retracement op de recente correctie blijkt het 50% Fibonacci-niveau op $ 0.56 een aannemelijk doel voor de uitbraak rally. Verder zou een bullish omkering een ronde bodem kunnen vormen met een neklijn op $ 0.775.

cardana ada koers analyse

Hoewel een bullish run waarschijnlijk lijkt voor Cardano tijdens het marktherstel, is het bereiken van de $ 1 mijlpaal dit kwartaal misschien te ambitieus. Echter, met behulp van de Fibonacci-retracement blijft het 1.618 Fib-niveau op $ 1.041 een mogelijk doel voor dit jaar.

Lees meer over:
ada koerscardano koers

    Door: Dirk van Haaster

    Met meer dan vier jaar werkervaring binnen crypto, heeft Dirk aanzienlijke expertise opgedaan in het schrijven van content over van alles dat met Web3 te maken heeft. Dirk behaalde zijn master in Strategic Management aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, waar hij afstudeerde met de cum laude ond...