Cardano koers stijgt mogelijk met 487% volgens crypto analist

265 totale weergaven

Crypto analist Weslad voorspelt dat de Cardano koers kan stijgen tot $1,95, wat neerkomt op een winst van 487%. Deze stijging zou komen nadat de ADA koers zich herstelde van een belangrijk steungebied rond de $0,355.

ADA koers volgt eerder voorspelde patronen

Eerder verwachtte Weslad dat ADA zich zou stabiliseren nadat het niet lukte om boven de $0,611 te blijven. Dit kwam nadat de ADA koers uit een dalende trend was gebroken. Hij voorspelde toen dat de ADA koers rond $0,59 zou corrigeren en zich daar zou stabiliseren.

Door grote marktbewegingen in juni viel de Cardano koers echter onder de $0,59 en ook onder de volgende steun op $0,40. Uiteindelijk vond de koers steun rond de $0,355, een belangrijk punt waar veel traders weer begonnen te kopen.

Deze voorspelling bleek juist te zijn, want ADA wist de steun rond $0,355 vast te houden. Dit heeft geleid tot een stijging van meer dan 11%, waardoor ADA nu rond de $0,397 wordt verhandeld volgens CoinMarketCap. Weslad verwacht dat de Cardano koers verder zal stijgen naar $1,95, waar een sterk weerstandspunt ligt.

cardano koers stijgen

Potentiële stijging van 487% voor Cardano koers

Weslad denkt dat de ADA koers kan stijgen naar $1,95, wat een groei van 487% betekent vanaf het huidige prijsniveau. Hij waarschuwt echter dat ADA mogelijk eerst rond de $0,60 en $0,70 zal consolideren, aangezien het hier eerder in het jaar moeite had om door te breken.

Als ADA deze niveaus succesvol doorbreekt, verwacht Weslad dat de koers nog een stop maakt rond $1 tot $1,2. Dit niveau was eerder een belangrijk piekpunt in 2018 en in 2022 kwam de koers er niet voorbij.

Andere analisten zijn ook bullish

Weslad is niet de enige die positief is over Cardano. Crypto analist Dan Gambardello voorspelt zelfs dat de koers kan stijgen tot $3,553. Hij ziet een sterke “bullish divergence” op de ADA/BTC grafiek, wat volgens hem wijst op een aanstaande koersstijging. Echter lijkt deze verwachting wel heel optimistisch

Gambardello vergelijkt dit met een patroon uit 2020, toen ADA tien keer zoveel waard werd ten opzichte van Bitcoin. Hij verwacht dat Cardano eenzelfde koers kan volgen als de geschiedenis zich herhaalt.

Lees meer over:
ada koerscardano koers

    Door: Dirk van Haaster

    Met meer dan vier jaar werkervaring binnen crypto, heeft Dirk aanzienlijke expertise opgedaan in het schrijven van content over van alles dat met Web3 te maken heeft. Dirk behaalde zijn master in Strategic Management aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, waar hij afstudeerde met de cum laude ond...