Cardano oprichter nodigt Ripple CEO uit voor ‘geheime cult bijeenkomst’: Dit is er aan de hand

1377 totale weergaven
chang hard fork cardano

Charles Hoskinson, oprichter van Cardano, heeft een tweet gepost als reactie op de kritiek van Raoul Pal op ADA en XRP, waarin hij beweert dat Hoskinson en Garlinghouse geld verdienen door aan de top van ‘een geheime cult’ staan. 

Commentaar van Raoul Pal

Raoul Pal, een bekende crypto analist, heeft een controversiële uitspraak gedaan over XRP en Cardano. Zo liet hij in een video op YouTube het volgende weten:

“Ik heb gewoon het gevoel dat je een slechte dienst wordt bewezen omdat je in een sekte zit.”

Hierbij zegt hij dat je oudere tokens ‘beter kan vermijden’, aangezien deze projecten hun ‘innovatieve voorsprong hebben verloren of hun verhalen niet langer overtuigend zijn’. 

In principe verklaart Pal hier dat de tijd van XRP en ADA voorbij is, wat erop duidt dat Charles Hoskinson en Brad Garlinghouse geld verdienen door een cult te leiden die door de tokens worden gemaakt. 

De post van Carles Hoskinson

Op X (Twitter) deelt Hoskinson een fragment van de video van Pal:

Hierin begint Pal over XRP, waarbij het zegt dat de token feitelijk verouderd is. Het is ‘van twee bullmarkten geleden’. Hier voegde hij aan toe:

“Misschien hou je er voor altijd van, maar ga alsjeblieft ergens heen waar het sterke momentum is.”

Pal gelooft dat fans van XRP ‘in een sekte zitten’ en dat ‘sekten geen geld verdienen, behalve de leiders’. En dat ‘gemiddelde beleggers hier geen geld kunnen verdienen’. 

Charles Hoskinson tagde de CEO van Ripple in zijn post en vroeg:

“Dus Brad Garlinghouse, wanneer gaan we naar de geheime cult bijeenkomsten? Ik heb de memo van Raoul nooit gekregen.”

Nieuwe updates voor Cardano

Ondanks dat Cardano de laatste tijd slecht heeft gepresteerd, lijkt er een lichtpuntje aan te komen. Hoskinson heeft in een bericht op X (Twitter) een datum voor de Chang hard fork uitgelicht:

In dit bericht staat dat de Chang hard fork op 27 augustus wordt gelanceerd. Dit zal de eerste fase zijn van het project. Dit zal een belangrijke stap zijn voor Cardano en zal mogelijk een bullish sentiment met zich meebrengen. 

Door: Marijn van Leeuwen

Marijn van Leeuwen is een fanatieke tekstschrijver met een sterke focus op de cryptowereld. Hij brengt jarenlange ervaring in het schrijven over cryptocurrency naar bitcoinmagazine.nl. Zijn diepgaande kennis van SEO en marketing, gecombineerd met zijn passie voor crypto, maakt hem de perfecte aanwin...