Cardano valt buiten top 10 van grootste cryptocurrency’s

1113 totale weergaven
ADA koers verwachting augustus- kan de populaire crypto herstellen en waarom stijgt Cardano niet? |

Het eens zo grote Cardano is buiten de top 10 van grootste cryptocurrency’s gevallen. Ondanks dat het project over de afgelopen zeven dagen een stijging van 2,48% wist te realiseren, is het TRON (TRX) van Justin Sun voorbij het smart contract platform van Charles Hoskinson geschoten.

Cardano in de problemen

Cardano was in 2017 een veelbelovend project, althans dat was de mening van een hoop mensen binnen de industrie. Inmiddels zijn we zeven jaar verder en is er nog steeds niet veel van terechtgekomen.

Veel investeerders zullen zich afvragen of het project de grote beloftes van weleer überhaupt nog wel kan waarmaken. We hebben nu immers ook een Solana dat het fantastisch doet op het gebied van smart contracts en ook Ethereum blijft solide presteren.

Hetzelfde kunnen we ook met de beste wil van de wereld niet zeggen over Cardano. Het is veelzeggend dat een memecoin als Dogecoin inmiddels op plek 9 staat en het project ook al voorbij is.

ada price-daily active address (DAA) divergence

Dat Cardano door een zwakke periode gaat blijkt ook wel uit het dagelijkse aantal actieve adressen op de blockchain, dat een scherpe daling zag de afgelopen 24 uur (rode balk omlaag).

Het lijkt erop dat er simpelweg weinig tot geen interesse is om iets met Cardano te doen op dit moment.

Kan Cardano nog stijgen?

Als we de analisten van BeInCrypto mogen geloven, dan is er op de korte termijn nog hoop voor Cardano. De dagelijkse grafiek van de munt laat zien dat de Cardano koers een poging waagt om boven het 20-daagse exponentiële bewegende gemiddelde te komen.

“Als een asset probeert om boven dergelijke sleutelniveaus te komen, dan suggereert dat op de korte termijn vaak een bullish fase”, aldus de analist van BeInCrypto over Cardano.

ada price prediction

In principe is de dollarkoers van Cardano op dit moment ook redelijk goed aan het presteren, net als de rest van de markt.

Voor Cardano staat er vandaag een stijging van 3,47% op de borden. Daarmee blijft het project net iets achter op bitcoin, dat een stijging van 3,73% op de borden weet te zetten.

Geloof jij nog in de toekomst van Cardano?

Lees meer over:

    Door: Thom Derks

    Thom is al jaren van de partij als het gaat om de verslaggeving over bitcoin, macro-economische ontwikkelingen en alles wat de toekomst van de digitale munt zou beïnvloeden....