Vrijdag 9 november komt World Blockchain Summit naar Amsterdam

Persbericht - De World Blockchain Summit (WBS) uit Dubai organiseert vrijdag 9 november voor het eerst in Amsterdam een groot blockchainevent, in het Renaissance Amsterdam Hotel. Op de afgelopen editie in Dubai waren minstens 900 man aanwezig, waaronder onze reporter Premindra Rajaram uit Dubai.

World Blockchain Summit Amsterdam

De organisatie heeft een interessant programma samengesteld. Op het agenda staan onder meer presentaties gepland van onder meer de volgende sprekers:

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Sponsors zijn onder meer: Oryx, Naoris, ACO, Treecoin en BDX Alliance. Tatau, een decentraal blockchainplatform, reikt de ICO Grand Slam award uit voor de beste ICO-pitch.

De CEO van Trescon, Mohammed Saleem zegt: "We zijn erg verheugd dat we de WBS-serie in Amsterdam voortzetten. De Europese markt is klaar om blockchain en crypto volledig te omarmen. We verwachten veel interessante projecten en investeerders samen te brengen met dit event."
Jamy Nigri, CEO van BDX Alliance, voegt toe: "In WBS Dubai ben ik in contact gekomen met relevante overheden en eindbeslissers in deze markt. Ik kijk ernaar uit om in Amsterdam dezelfde opwinding te ervaren."

Claim 10% korting bij Bitcoin Magazine met de kortingscode WBSA-BM10 >>

Bitcoin Magazine NL interviews

Bitcoin Magazine NL heeft in Dubai de nodige interessante projecten gesproken. Hieronder een impressie van de interviews:

Richard Porter Jr.
TAB

Akshata Namjoshi, Digital Asset Lawyer bij Karm Legal

Disclaimer: dit persbericht is onderdeel van een partnership tussen Bitcoin Magazine NL en Trescon.

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passie voor muziek en sport, brengt graag een bezoek aan sportwedstrijden en concerten. Zijn hands-on mentaliteit en betrouwbaarheid maken hem niet alleen een expert in zijn vakgebied, maar ook een gewaardeerd lid van elke gemeenschap waar hij deel van uitmaakt.