Coinbase laat handelaren toe om portfolio te delen

Coinbase komt met een nieuwe functie voor handelaren. Als je trotst bent op je portfolio kun je die delen op het platform. Dat laat de grote cryptobeurs weten in een blogpost.

Product manager Rishav Mukherji is uiteraard in zijn nopjes met de nieuwe mogelijkheden. In een blogpost deelt hij de standaard PR-praatjes: “We willen de crypto-economie in staat stellen kennis en informatie te delen en van elkaar te leren,”

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Binnen de app van Coinbase kunnen handelaren hun hele allocatie laten zien. Het gaat hier echter wel om percentages, niet de echte getallen en bedragen. Volgens Mukherji is dit de eerste stap naar meer ‘sociale opties’.

Voor de gemiddelde bitcoiner zijn dit soort diensten niet heel interessant. Voor een handelaar die graag zijn prestaties wil delen kan het een leuke mogelijkheid zijn.

Coinbase had in het tweede kwartaal van 2021 8,8 miljoen actieve gebruikers. Het bedrijf is inmiddels zelf ook beursgenoteerd en kon in het derde kwartaal van dit jaar een omzet van $1,2 miljard laten zien.

Lees meer over:
Bitcoin nieuwsCoinbase

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...