Coinbase neemt Facebook veteraan aan als marketingdirecteur

Een mover in Silicon Valley. Coinbase heeft een ervaren Facebook manager ingelijfd als nieuwe chief marketing officer.

Het gaat om Kate Rouch, eerder werkzaam als Global Head of Brand & Product Marketing bij de techgigant.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Coinbase werft Facebook veteraan

De aanname maakt de bekende bitcoin beurs afgelopen week bekend. Rouch gaf leiding aan de marketingcampagnes voor Instagram, Whatsapp

Tijdens haar tijd bij Facebook, die meer dan tien jaar duurde, hield Rouch toezicht op de marketing voor producten zoals Instagram, WhatsApp en Facebook Messenger, maar dacht ze ook mee over de algemene marketingstrategie van het bedrijf van Mark Zuckerberg & Co.

De benoeming van de topvrouw komt niet als een verrassing, want Coinbase heeft onlangs aangekondigd om haar sales – en marketingactiviteiten uit te breiden.

Tijdens de presentatie van hun kwartaalcijfers zullen de sales – en marketingbestedingen tussen de 12% en 15% van de netto omzet liggen.

Aantal gebruikers

The Block heeft een aantal interessante data op een rijtje gezet over Coinbase zoals de aantallen gebruikers en het totale handelsvolume.

Ook het handelsvolume is de afgelopen kwartalen flink opgelopen.

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen? Kom dan eens langs in onze Telegram chat, en download ook vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!

Lees meer over:
CoinbaseFacebook

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...