Coinbase onthult Smart Wallets: Een toegangspoort tot DeFi voor miljarden

5730 totale weergaven

Coinbase, een toonaangevende beurs voor cryptocurrencies, heeft zijn langverwachte Smart Wallets gelanceerd, ontworpen om de intrede van nieuwe gebruikers in de gedecentraliseerde financiële (DeFi) ruimte te vereenvoudigen.

DeFi vereenvoudigen met CoinbaseSmart Wallets

De Smart Wallets van Coinbase beloven een gebruiksvriendelijke ervaring en elimineren de complexiteit die gepaard gaat met traditionele cryptocurrency wallets. Door gebruik te maken van industriestandaard Passkeys voor beveiliging en gebruiksgemak, willen deze wallets DeFi toegankelijk maken voor gebruikers over de hele wereld.

Gasloze Transacties en Stimulansen voor Ontwikkelaars

Een van de belangrijkste kenmerken van Smart Wallets is hun mogelijkheid om gasloze transacties te faciliteren door middel van “paymaster” sponsoring. Coinbase stimuleert ontwikkelaars om Smart Wallets in hun applicaties te integreren door tot $15.000 aan gaskredieten aan te bieden via de Base Gasless Campaign en andere On-Chain Summer-wedstrijden.

Mainstream adoptie stimuleren

Coinbase’s lancering van Smart Wallets past in haar bredere missie om meer dan een miljard gebruikers te laten kennismaken met de wereld van cryptocurrencies. Door het onboardingproces te vereenvoudigen en de wrijving bij transacties te verminderen, wil Coinbase DeFi toegankelijk maken voor gebruikers over de hele wereld.

Wat is Coinbase Smart Wallets

Coinbase’s Smart Wallets markeren een nieuw tijdperk in cryptocurrency wallets, en herdefiniëren de onchain-ervaring door onboarding te vereenvoudigen, netwerkkosten te elimineren en de noodzaak voor herstelzinnen weg te nemen.

Deze innovatieve wallets bieden naadloze, gasloze transacties en overdraagbaarheid tussen apps, met het ambitieuze doel om meer dan 1 miljard gebruikers op de blockchain te brengen.

Door het onboardingproces te stroomlijnen en de wrijving bij transacties te verminderen, stellen Smart Wallets gebruikers in staat om NFT’s te kopen, op gedecentraliseerde beurzen te handelen en met slechts een paar klikken met DeFi-apps te werken.

Een mooie toekomst voor DeFi

Terwijl de cryptocurrency-industrie zich blijft ontwikkelen, spelen initiatieven zoals Smart Wallets een cruciale rol in het afbreken van toegangsbarrières en het democratiseren van de toegang tot financiële diensten. Met Coinbase’s Smart Wallets ziet de toekomst van DeFi er rooskleuriger uit dan ooit tevoren.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....