Cross the Ages krijgt $3,5 miljoen financiering onder leiding van Animoca Brands

Cross the Ages (CTA), een multimediaal gaming ecosysteem, heeft met succes $ 3,5 miljoen opgehaald in een nieuwe aandelenfinancieringsronde onder leiding van Animoca Brands. Deze laatste investering brengt de totale financiering op $ 23,5 miljoen, inclusief eerdere rondes en fondsenwerving door de gemeenschap.

Financiering en het genereren van tokens

De aankondiging van de financiering valt samen met het Token Generation Event (TGE) voor CTA’s eigen token. Grote exchanges zoals Bybit, KuCoin, Gate.io en MEXC hebben het CTA token genoteerd. Deze strategische investering zal de groei-initiatieven van CTA versnellen en het ecosysteem verder ontwikkelen.

Aanzienlijke groei en partnerschappen

Sinds de lancering van het virtuele ruilkaartspel in maart 2023 heeft Cross the Ages meer dan 400.000 downloads en 148.000 maandelijkse actieve gebruikers. Het spel, waarmee spelers digitale kaarten met fysieke activeringsmogelijkheden kunnen verzamelen, heeft de aandacht getrokken vanwege de innovatieve gameplay en de sterke nadruk op digitaal NFT-eigendom.

CTA is samenwerkingsverbanden aangegaan met prominente spelers uit de game-industrie, zoals Ubisoft en Square Enix. Deze samenwerkingen hebben personages uit populaire gameseries zoals Watch Dogs geïntegreerd in het ruilkaartspel van CTA, waardoor de aantrekkingskracht is vergroot en de gebruikersbasis is uitgebreid.

Integratie van blockchain en bevordering van duurzame energie

Door gebruik te maken van blockchaintechnologie voegt CTA free-to-play- en play-to-earn-modellen samen, waardoor een meeslepend ecosysteem ontstaat dat virtuele en echte ervaringen combineert. Het unieke investeringsmodel van het platform bevordert ook de overgang naar hernieuwbare energie en laat het potentieel van blockchain zien om positieve milieuveranderingen te stimuleren.

Wat is Cross the Ages?

Cross the Ages is een mobiel handelskaartspel dat zich afspeelt in een dystopische wereld, waar spelers digitale kaarten kunnen verzamelen en verschillende spelmodi kunnen spelen. Het spel legt de nadruk op persoonlijk eigendom van NFT’s en biedt een reeks zeldzame kaarten die verkrijgbaar zijn via gameplay en aankopen op de CTA NFT marktplaats of OpenSea.

Samenvatting

Met de laatste financieringsronde en strategische partnerschappen is Cross the Ages klaar voor een aanzienlijke groei. Het ecosysteem blijft de grenzen van spelinnovatie verleggen en combineert blockchaintechnologie met boeiende gameplay om haar gebruikers een unieke en lonende ervaring te bieden.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Lees meer over:
DAppgamingNFTs

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....