Crypto All-Stars haalt $530K op – Nieuwe crypto meme belooft grote utility voor de crypto-sector

750 totale weergaven
crypto all stars koopgids afbeelding landing page

De crypto presale lancering van de nieuwe meme coin Crypto All-Stars ($STARS) is voortvarend van start gegaan. In de eerste week is er al meer dan $ 530.000 opgehaald.

Het nieuwe crypto project heeft de meme coin sector in vuur en vlam gezet door een nieuwe functionaliteit aan te bieden: passieve inkomstengeneratie middels unified staking.

Crypto All-Stars zet hiermee de meme coin sector op zijn op. Het maakt het namelijk mogelijk om de beste meme coins, bijvoorbeeld Dogecoin ($DOGE) en Pepe ($PEPE), samen te staken waardoor ze een unieke beloning kunnen verdienen: de native $STARS token.

Deze manier van staking is een uitkomst voor investeerders in meme coins, omdat het hen een manier biedt om passieve inkomsten te verdienen. Op dit moment zitten ze immers, maar te wachten op de komst van een nieuw meme coin seizoen.

En het wordt nog beter, want door simpelweg je $STARS tokens te staken, ontvang je drie maal zoveel beloningen. Dit geeft investeerders een unieke kans op enorme rendementen die nog niet eerder zijn vertoond.

Het is dus geen verrassing dat de eerste week van de nieuwe crypto presale van Crypto All-Stars zo succesvol was. De prijs van $STARS is al gestegen van $ 0,00138 naar $ 0,0013966 omdat investeerders er zo vroeg mogelijk bij willen zijn tegen een zo laag mogelijke instapprijs. Tijdens elke fase van de presale zal de prijs overigens stijgen.

Crypto All-Stars haalt 500k op met presale

Crypto All-Stars is de redder van de meme coin sector

De meme coin sector bevindt zich momenteel in zwaar weer. De koplopers van de eerste helft van 2024 maken op dit moment nog maar nauwelijks indruk.

In totaal is de marktkapitalisatie van de meme coin sector al met $ 20 miljard gedaald sinds afgelopen mei, naar de huidige waarde van $ 36,5 miljard.

Alleen al in de afgelopen 30 dagen zijn de top 10 meme coins met gemiddeld 30,05% gedaald. Popcat ($POPCAT), Bonk ($BONK) en dogwifhat ($WIF) kregen de zwaarste klappen en verloren respectievelijk 43,92%, 38,71% en 35,69% van hun waarde.

Deze neerwaartste trend komt overeen met een daling van interesse in meme coins, zoals blijkt uit de onderstaande grafiek van Google Trends.

interesse in meme coins daalt
Interesse in meme coins daalt / Bron: Google Trends

Toch moeten we meme coins nog niet afschrijven, want ze komen elke keer opnieuw bovendrijven.

Dogecoin heeft inmiddels alle markten al doorstaan en de huidige daling is slechts een van de vele hobbels op de weg voor de originele meme coin, die overigens al sinds 2013 bestaat. Sterker nog, analisten verwachten dat $DOGE in 2024 met 131% gaat stijgen.

Ook Pepe heeft al laten zien dat hij sterk is. Hij overwon politieke controverses en zorgde ervoor dat zijn originele tegenhanger $PEPECOIN werd hernoemd naar $MEMES, voordat $PEPE de superster werd van de meme coin rally van eerder dit jaar.

Voor investeerders die beleggen volgens het motto “koop de dip en hodl”, biedt Crypto All-Stars een zeer lucratieve oplossing – een oplossing die de hele meme coin sector zou kunnen helpen om verdere dalingen te voorkomen. Stake je meme coins voor grote beloningen!

De unified staking van Crypto All-Stars is de eerste op de crypto markt

Crypto All-Stars is het eerste project dat unified staking introduceert, waarmee gebruikers elke meme coin kunnen staken tegen enorme beloningen.

Ongeacht of een investeerder $DOGE, $PEPE, $SHIB, $FLOKI, $BRETT, $MOG, $LAYDS, $TURBO, $TOSHI, $COQ of $BONK bezit, ze kunnen deze tokens staken in de Crypto All-Stars multi-token, multi-chain MemeVault tegen een APY van 2679% in $STARS. Overigens is bovenstaande lijst nog lang niet compleet en zullen er binnenkort meer meme coins aan worden toegevoegd.

unified staking met Crypto All-Stars
Stake al je meme coins in de MemeVault / Bron: Crypto All-Stars

Dat is echter nog niet alles. Door simpelweg je $STARS vast te houden, kun je je staking beloningen verdrievoudigen. Zolang de voorwaarden ongewijzigd blijven, kan je met investering van $1000 ongeveer 716.025 $STARS tokens kopen. Dit kan groeien naar 2.148.075 $STARS, wat je rendement aanzienlijk verhoogt.

Stel je eens een scenario voor met een grote investeerder zoals de Amerikaanse overheid, die meer dan $ 50 miljard in $SHIB heeft. Door deze tokens in de MemeVault van Crypto All-Stars te staken, zou de Amerikaanse overheid aan zijn $SHIB tokens kunnen verdienen, die nu al meer dan een jaar liggen te verstoffen.

Amerikaanse overheid $SHIB tokens
Amerikaanse overheid heeft ruim $50 miljard aan $SHIB / Bron: Arkham Intelligence

Of de Amerikaanse overheid dit nu wel of niet gaat doen met zijn $SHIB tokens, het staken bij Crypto All-Stars biedt meme coin beleggers nieuwe kansen op hoge rendementen.

Natuurlijk zijn er ook andere staking pools, maar geen van hen biedt genoeg rendement om je gehele meme coin collectie op één platform te staken zoals bij Crypto All-Stars.

Crypto All-Stars, de volgende meme coin met 100x potentieel

De waarde die Crypto All-Stars toevoegt aan de meme coin sector, maakt het investeren in $STARS mogelijk zeer aantrekkelijk.

Door unified staking aan te bieden aan de meme coin sector tegen hogere staking beloningen, zorgt $STARS voor een zeer sterke vraag en stimuleert het beleggingen op de lange termijn. Dit maakt tevens van $STARS zelf een aantrekkelijke belegging voor investeerders voor de lange termijn.

Het is dan ook geen verrassing dat het sinds zijn lancering vorige week direct veel media-aandacht kreeg. Zo ging het crypto educatie platform 99Bitcoins, met meer dan 706.000 abonnees op YouTube, in onderstaande video dieper in op de details van de staking beloningen van Crypto All-Stars.

Wacht echter niet te lang om te investeren in de nieuwe crypto presale nu je nog een aanzienlijk deel van de staking pool kunt bemachtigen. Ga naar de officiële Crypto All-Stars website en verbind je wallet met de presale widget. Koop vervolgens je $STARS tokens met ETH, USDT of BNB. Betalingen met creditcard worden overigens ook geaccepteerd.

Crypto All-Stars is uitvoerig gecontroleerd door Coinsult en er zijn geen gekke problemen gevonden in de code van het smart contract. Je kunt dus met een gerust hart investeren in deze nieuwe meme coin.

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en updates rondom Crypto All-Stars, kun je je aansluiten bij de community op Telegram of X/Twitter.

 

 

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie hierin is bedoeld ter educatie en reflectie, en dient niet beschouwd te worden als financieel advies. Wij moedigen lezers aan om zorgvuldig eigen onderzoek te doen alvorens financiële beslissingen te nemen.

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...