Crypto-analist: “Cardano (ADA) stijgt met 6.000% naar $33 per stuk”

3646 totale weergaven

Crypto-analist Tyler Strejilevich speculeert over wat een nieuwe enorme bullish run kan zijn voor Cardano (ADA). Cardano heeft al een winst van 132% behaald voor zijn houders sinds het begin van het jaar, maar volgens een ontdekking van deze analist is dit maar een begin. Sterker nog, als Strejilevich gelijk heeft, kan ADA in het komende jaar met een ongelooflijke 6000% stijgen van de huidige prijs naar $33. Crypto-analist Tyler Strejilevich ontdekt een bullish signaal voor de cryptomunt.

Crypto-analist Tyler Strejilevich maakte zijn ontdekking bekend op het socialemediaplatform X. In het bericht merkt hij op hoe ADA zich momenteel op een vergelijkbaar kruispunt bevindt als in juli 2020.

Met behulp van zijn analyse van de ADA-prijsgrafiek die hij deelt, merkt Strejilevich op dat het token nu op een bullish kruising staat op de voortschrijdende gemiddelden op het wekelijkse tijdsbestek. De laatste keer dat dit gebeurde, ging ADA door met het vormen van veel opeenvolgende bullish-candles, van $0.041 naar zijn huidige all-time high van $3.09 in 66 weken.

Een herhaling kan Cardano $33 bereiken tegen januari 2025. Een minder optimistische voorspelling van Changelly ziet voor ADA een voorspelling van $1 tegen het einde van 2025.

De bullish crossover moet nog plaatsvinden, en de munt heeft nog een paar weken om te zien hoe dit gaat uitpakken. Natuurlijk is er in de volatiele wereld van cryptocurrency’s geen garantie. Desalniettemin staat Cardano op het punt van een grote rally die zich kan uitstrekken tot het komende jaar.

Huidige bullish prestaties van ADA

Netwerkactiviteit, een toename van DeFi TVL en andere factoren wijzen erop dat Cardano doorgaat met zijn huidige bullrun. Het is belangrijk op te merken dat de laatste keer dat Cardano deze prijsstijging van 6.000% doormaakte, het blockchain-netwerk nog achterliep op smart contract-functionaliteit. Het netwerk is echter sindsdien veranderd, met Cardano nu één van de snelstgroeiende blockchains qua smart contracts.

Cardano handelt momenteel op $0.5754, een stijging van 48,43% in een tijdsbestek van 7 dagen te midden van een groene week op de bredere cryptomarkt. De crypto raakte kort het niveau van $0.6 op 9 december, en bereikte voor het eerst dit jaar $0.6323. Het heeft nu een klein support op $0.53 gevormd en is op weg om $0.6 opnieuw te bezoeken.

Aan de andere kant is de totale marktkapitalisatie van crypto in de afgelopen 24 uur met 5,75% gedaald, omdat de instroom van Bitcoin vertraagde. Volgens een grafiek gedeeld door crypto-analist Ali Martinez hebben bitcoinminers sinds vrijdag ongeveer 1.000 BTC verkocht ter waarde van $44 miljoen. Op het moment van schrijven staat Bitcoin 0,5% lager in de afgelopen 24 uur en 6% lager dan zijn jaarlijkse hoogtepunt van $44.500.

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...