Crypto analist voorspelt: top 3 kleine crypto’s met potentie voor juli

17166 totale weergaven
Ontdek de geheimen van crypto-insiders: Zo maak je winst

De afgelopen periode is de totale market cap van de crypto markt aan het dalen. Leiders als Bitcoin hebben hun koers flink zien dalen. En hoewel het de afgelopen 24 uur omgekeerd lijkt te zijn, zijn we nog niet terug bij het niveau waar het vandaan kwam. Daarom is het aan te raden om te kijken naar kleine crypto’s met potentie voor juli. 

De cryptomarkt bevindt zich momenteel in een bearish segment, waarbij de totale marktkapitalisatie de afgelopen periode flink gedaald is van $2.65 triljoen begin deze maand naar $2.26 triljoen op dit moment. Investeerders zien aanzienlijke verliezen en de volatiliteit blijft hoog.

Veel cryptocurrency’s, waaronder grote spelers zoals Bitcoin en Ethereum, hebben sterke correcties doorgemaakt. De Bitcoin koers is in de afgelopen weken maar liefst met 10% gedaald. Deze neerwaartse trend zorgt voor onzekerheid onder investeerders, die nu afwachten of de markt zich op korte termijn kan herstellen of verdere dalingen tegemoet gaat.

top 3 kleine crypto's
Grafiek totale crypto market cap – Bron: TradingView

Volgens een crypto analist zijn er een aantal kleine crypto projecten met enorm veel potentie. Deze projecten zitten nog in de presale fase en kunnen mogelijk enorm gaan stijgen wanneer de presale eindigt. Investeren in zo een project is een goed alternatief op een moment dat andere cryptomunten dalen. Wij geven je de top 3 kleine crypto’s met potentie.

Pepe Unchained ($PEPU) – nieuwe meme coin met meer potentie dan ooit

Na het daverende succes van Pepe is het tijd voor Pepe Unchained, de nieuwste variant op Pepe, maar met een verbeterde aanpak. Pepe Unchained is niet zomaar een meme coin, het project heeft de potentie én ambitie om boven alle andere meme coins uit te stijgen.

Dit wil het doen met behulp van de Layer-2 blockchain waarop het project is gebouwd. Pepe Unchained bevindt zich op een Layer-2 blockchain, bovenop de Ethereum blockchain. Dit geeft het project verschillende voordelen. Ten eerste kan het transacties tot wel 100 keer sneller uitvoeren. Ook kunnen de gas fees omlaag, waardoor transactiekosten lager worden. Uiteindelijk wil het team echter Pepe Unchained echter een heel ecosysteem rondom de meme coin gaan maken.

pepe unchained kleine crypto's

Op dit moment bevindt Pepe Unchained zich nog in de presale fase. Je kunt de token nu kopen voor maar $0,008, maar iedere paar dagen gaat deze prijs iets omhoog. Eindigt de presale, dan zal de prijs straks helemaal snel gaan stijgen.

Volgens crypto analisten heeft Pepe Unchained de potentie om tot wel 100 keer in waarde te stijgen. Als we kijken naar zijn voorganger, Pepe, dan kan dit zeker gebeuren. Het project maakt gebruik van dezelfde hype, maar stopt het in een iets beter jasje. Wil je mee met dit crypto project met potentie? Wacht dan niet te lang, want de presale zal niet lang meer duren.

Nu naar Pepe Unchained"}" data-sheets-userformat="{"2":513,"3":{"1":0},"12":0}">

 

WienerAI ($WAI) – de combinatie van memes en AI

Wat als je kunstmatige intelligentie combineert met memes? Dan krijg je een kleine crypto met zeer veel potentie. WienerAI is een nieuw crypto project af stapt van de standaard dieren memes als Pepe en Shiba Inu. Bij dit project krijg je te maken met een leuke teckel.

WienerAI maakt gebruik van een ERC-20 token, het project is namelijk opgebouwd op de Ethereum blockchain. WienerAI benadert AI op een innovatieve manier door deze te koppelen aan de kracht van memes. In plaats van AI te zien als een instrument, presenteert WienerAI het als een soort hulpje die gebruikers helpt in hun dagelijkse bezigheden. Dit maakt WienerAI niet alleen een zeer toegankelijk project, maar ook aantrekkelijk voor een breed publiek.

Wiener AI beste kleine crypto met potentie

Momenteel is de presale in volle gang, waarbij 40% van de totale voorraad van 69 miljard tokens beschikbaar is. Deze fase biedt vroege investeerders de kans om deel te nemen aan deze crypto met potentie voordat deze volledig gelanceerd wordt op een exchange en de prijs aanzienlijk zal stijgen. De prijs neemt overigens tijdens de presale ook telkens wat toe, na een aantal dagen begint er een nieuwe fase van de presale. De overige 60% van de tokens worden strategisch verdeeld voor staking beloningen, community rewards en marketingactiviteiten.

De doordachte aanpak toont aan dat WienerAI niet alleen een nieuwe benadering van AI biedt, maar ook een van de meest veelbelovende en populaire crypto projecten van dit moment kan worden beschouwd. Mis deze kans niet en investeer vandaag nog via de website van het project, waar je eenvoudig andere cryptocurrency kunt omwisselen voor de $WAI token.

 

PlayDoge ($PLAY) – verdien crypto met dit nostalgische Play-To-Earn project

PlayDoge is een innovatief crypto project dat inspeelt op nostalgie en de populaire Doge meme. We weten dat crypto projecten en de Doge meme een goede combinatie zijn, kijk maar naar DOGE. Maar wat als we er ook nog een vleugje nostalgie bij doen? Dan krijg je een coin die zeer terecht in de top 3 kleine crypto’s met potentie voor juli staat.

De ontwikkelaars van deze opkomende crypto hebben de iconische Doge meme gecombineerd met een Tamagotchi-stijl digitaal huisdier. Tamagotchi huisdieren waren een rage eind jaren 90, waarbij je een virtueel huisdier moest verzorgen. Vooral voor investeerders die deze rage hebben meegemaakt, zal PlayDoge zeker nostalgische gevoelens oproepen. Het project biedt deze gebruikers de kans om geld te verdienen via een Play-To-Earn game.

play doge top 3 kleine crypto

Wat is het doel van deze game? Net als bij je Tamagotchi-huisdier moet je ook voor je PlayDoge-huisdier zorgen. Verzorg je je huisdier goed, dan word je beloond in de vorm van $PLAY tokens. Dit is een eenvoudige en vooral leuke manier om extra crypto te verdienen.

Op dit moment zit PlayDoge nog in de presale. 50% van de totale voorraad wordt verkocht tijdens deze presale, wat aangeeft dat het team oog heeft voor de community. De presale bestaat uit een aantal fases, waarin de prijs steeds iets toeneemt. Op dit moment betaal je $0,005 per $PLAY. Wees dus niet te laat en investeer nu PlayDoge nog in de presale zit.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...