Crypto.com breidt wereldwijd uit: PayPal-integratie en samenwerking met Standard Chartered voor globale fiatdiensten

918 totale weergaven

Crypto.com zet grote stappen in de cryptocurrency-ruimte door PayPal te integreren als betaalmethode voor gebruikers in de VS en een strategisch partnerschap aan te gaan met Standard Chartered om wereldwijde fiatdiensten aan te bieden.

PayPal-integratie voor crypto-aankopen in de VS

Crypto.com heeft een nieuwe functie aangekondigd waarmee Amerikaanse gebruikers cryptocurrencies kunnen kopen met PayPal. Door hun PayPal-accounts te koppelen aan het Crypto.com-platform, kunnen gebruikers nu naadloos hun crypto-aankopen financieren en hun Crypto.com Visa-kaarten opladen.

Deze integratie, die momenteel alleen beschikbaar is in de VS, zal naar verwachting binnenkort worden uitgerold naar andere markten.

Eric Anziani, President en COO van Crypto.com, benadrukte het belang van het integreren van traditionele en digitale betaalsystemen om de mainstream adoptie van cryptocurrencies verder te bevorderen. “PayPal is de leider in digitale handel en deelt onze visie dat consumenten veilig en efficiënt kunnen omgaan met digitale valuta’s,” aldus Anziani.

Strategisch partnerschap met Standard Chartered

Naast de integratie met PayPal is Crypto.com ook een partnerschap aangegaan met Standard Chartered om wereldwijde fiatdiensten aan te bieden. Dit partnerschap stelt gebruikers in meer dan 90 landen in staat om stortingen en opnames te doen in Amerikaanse dollars, euro’s en dirhams via de Crypto.com-app.

De service wordt aanvankelijk gelanceerd in de VAE, met plannen om wereldwijd uit te breiden als het succesvol is.

Uitbreiding van wereldwijde reikwijdte

Deze initiatieven markeren een significante uitbreiding van het aanbod van Crypto.com, waardoor het zijn wereldwijde reikwijdte vergroot en zichzelf positioneert als een belangrijke speler in de cryptocurrency-sector.

De integratie met PayPal en het partnerschap met Standard Chartered zullen naar verwachting de gebruikersadoptie vergroten en de positie van Crypto.com op de wereldmarkt versterken.

De voortdurende focus van het bedrijf op het verbeteren van de gebruikerservaring en het aanbieden van veilige, gemakkelijke betalingsopties staat centraal in hun strategie om cryptocurrency naar elke portemonnee te brengen.

 

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....