Crypto presale PlayDoge tikt $ 5 mln mijlpaal aan – zijn crypto game tokens de meest veelbelovende crypto trend?

4871 totale weergaven
play

PlayDoge is bezig om de crypto markt op zijn kop te zetten met zijn virale presale die al meer dan $ 4,6 miljoen heeft weten op te halen.

Met zijn opkomende mobiele game wordt de populariteit van de meme coin markt en de nostalgische jaren 90 game-ervaring gecombineerd. Binnen deze game wordt de native token van het PlayDoge project gebruikt, PLAY. Deze token dient echter als meer dan alleen de beloning voor een mobiele game, deze token maakt zich op om een grote speler te worden binnen de crypto markt.

Play-to-earn meme coin

PlayDoge - play-to-earn Doge familie meme

  • Gebaseerd op het legendarische Tamagotchi concept
  • Verdien extra $PLAY tokens via de game & staking
  • Ontwikkeld op de goedkope en snelle Binance Smart Chain
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies, doe je eigen onderzoek.

Wordt PlayDoge de nieuwe leider binnen de Play-to-Earn sector?

GameFi is sinds 2022 al een van de populaire sectoren binnen de crypto wereld. Sinds 2022 nam het aantal gebruikers explosief toe, en stroomde de investeringen dus ook binnen. Nu, in 2024, is het nog steeds een van de bepalende sectoren binnen de bredere crypto markt.

In mei waren er maar liefst 3,7 miljoen dagelijks actieve gebruikers, een teken dat deze industrie nog altijd in staat is om te groeien. Iets wat duidelijk wordt afgebeeld door de Footprint Analytics grafiek.

Tokens zoals Notcoin (NOT) lieten zien welk potentieel er is voor de Play-to-Earn sector. Notcoin wist namelijk met meer dan 160% te stijgen over de afgelopen maand. Een groot geel van deze gaming tokens heeft recentelijk echter een dip ervaren.

Analisten voorspellen echter dat dit komt doordat investeerders een pauze nemen, om vervolgens op zoek te gaan naar de volgende doorbraak in de GameFi sector.

Op Toncoin gebaseerde games zoals Hamster Kombat wisten dan ook al ongelofelijk hard te stijgen in populariteit. De social media platformen van dit project stegen bijvoorbeeld al naar 7,5 miljoen op X, 35 miljoen op Telegram en 22,6 miljoen op YouTube.

PlayDoge profiteert van hetzelfde momentum nu het al meerder miljoenen heeft verzameld tijdens zijn presale periode, ondanks dat het slechts twee weken geleden is gelanceerd.

Op dit moment is er al meer dan $ 4,6 miljoen opgehaald binnen deze presale, en daarmee beweegt het zich snel richting zijn volgende presale fase.

PLAY tokens kosten op het moment van schrijven $ 0,00509 per stuk, maar tijdens deze presale stijgt de token prijs in elke nieuwe fase. Dat betekent dat de volgende prijs van $ 0,00510 ingaat over ongeveer 24 uur. Dit vormt daardoor het beste moment om PLAY tokens te kopen.

play presale

Met stijgingen richting de grote meme coins zoals Dogecoin (DOGE) en Shiba Inu (SHIB) in het vooruitzicht, zullen investeerders die vandaag instappen grote winsten kunnen realiseren.

Een bijkomend voordeel van dit project is dat de PLAY token gelanceerd wordt op de BNB blockchain. Op het moment dat deze token wint in populariteit is een listing op de Binance exchange zeker mogelijk vanwege de verbinding met BNB. Op dat moment kan PLAY zich op gaan maken voor aanzienlijke stijgingen in koers waarde.

Alles wijst er dus op dat PlayDoge mogelijk een nieuwe grote ster kan worden binnen de Play-to-Earn markt.

Play-to-earn meme coin

PlayDoge - play-to-earn Doge familie meme

  • Gebaseerd op het legendarische Tamagotchi concept
  • Verdien extra $PLAY tokens via de game & staking
  • Ontwikkeld op de goedkope en snelle Binance Smart Chain
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies, doe je eigen onderzoek.

Wordt PlayDoge ook een van de leiders binnen de meme coin sector?

Meme coins doen het erg goed in 2024 en de huidige market cap van de meme coin markt, die zich rond de $ 54 miljard bevindt, kan naar verwachting binnen korte tijd stijgen naar de $ 100 miljard, mede dankzij de verwachting van een bullish zomer.

De leider van deze markt is nog altijd DOGE, met een market cap die zich boven de $ 20 miljard bevindt. Dogecoin wordt gevold door SHIB met een market cap van $ 11,8 miljard en Pepe met een market cap van $ 4,9 miljard.

De snelheid waarmee meme coins weten te stijgen is ook een stuk hoger dan de rest van de markt. De huidige populariteit binnen de meme con markt wordt met name gericht op meme coins met utility die hierdoor interessant zijn voor de langere termijn.

Meme coins hebben zich namelijk ontwikkeld van nutteloze tokens naar projecten die NFT’s, DeFi en zelfs AI functionaliteit aanbieden. Hiermee proberen ze het stigma van een token als grap te verwijderen.

Voorbeelden van tokens met indrukwekkende utility zijn CorgiAI (CORGIAI) die AI toevoegt aan alledaagse apps en entertainment en Floki (FLOKI) die een eigen metaverse game en DeFi platform aanbiedt. 

PlayDoge doet nu ook een poging om de top van de meme coin markt uit te dagen door een overtuigende gaming ervaring aan te bieden die nog niet eerder is gezien binnen de crypto industrie. Dit project is namelijk bezig met een remake van de populaire Tamagotchi game uit de jaren 90.

Mensen die de Tamagotchi game nog kennen kunnen bevestigen hoe verslavend deze game was. Het was een verslavende game in een tijdperk jaren voordat er mobiele games bestonden.

Met PlayDoge zijn gebruikers nu in staat om hun eigen virtuele Shiba Inu hond te verzorgen, terwijl ze PLAY tokens verdienen als beloningen wanneer ze minigames winnen.

Daarnaast kunnen gebruikers ook XP verdienen die ze een plek geven op de ranglijst. Dit stelt gebruikers in staat extra PLAY tokens te verdienen.

De PLAY tokens brengen zoals eerder besproken meer met zich mee dan het zijn van alleen een beloning. Ze dienen als primaire currency binnen de game en brengen grote voordelen met zich mee als worden vastgehouden.

PlayDoge introduceert DeFi functionaliteit waardoor gebruikers in staat zijn om aanzienlijke beloningen te verdienen via staking. Op dit moment is er sprake van een APY van 164%.

Je kans om PLAY-tokens te kopen in de presale – volgende x100 meme coin

PlayDoge krijgt steeds meer aandacht vanuit de media, waarbij veel crypto analisten een x100 stijging voorspellen.

Voorbeelden hiervan zijn InsideBitcoins en The Citizen, deze media outletten wijzen op een mogelijke significante groei voor PLAY in 2024.

Daarnaast geeft Elroy Ryon ook aan dat PlayDoge een nieuwe token is die x100 potentie met zich meebrengt. Meer hiervoor kan je vinden in de volgende video:

Er wordt top dit moment nog steeds gewerkt aan de PlayDoge app, maar de presale bevestigt in ieder geval al hoe populair dit nieuwe project is. Bij de volledige lancering zijn er vervolgens nog verder stijgingen te verwachten.

Het project heeft 4,7 miljard van zijn total token voorraad van 9,4 miljard tokens gereserveerd voor de presale. Maar deze tokens raken snel uitverkocht. Mis je kans dus niet om onderdeel uit te maken van dit veelbelovende project.

Om deel te nemen kun je je wallet verbinden en vervolgens PLAY-tokens kopen middels BNB, ETH of USDT. PlayDoge biedt ook een optie om te betalen met je creditcard.

Investeerder die zich zorgen maken over de veiligheid van het project worden gerustgesteld door de audit van SolidProof. SolidProof heeft namelijk alle smart contracts van PlayDoge geaudit en hierbij kwamen geen problemen naar voren.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en updates via de community op X en Telegram.

Play-to-earn meme coin

PlayDoge - play-to-earn Doge familie meme

  • Gebaseerd op het legendarische Tamagotchi concept
  • Verdien extra $PLAY tokens via de game & staking
  • Ontwikkeld op de goedkope en snelle Binance Smart Chain
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies, doe je eigen onderzoek.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
Playplaydoge

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...

Je hebt geen geld om te laten zien geselecteerd