Crypto whales kopen BTC terwijl Bitcoin daalt, PEPU FOMO zet voort met $11,9 mln opbrengst

429 totale weergaven
Bitcoin koers in september: gaat de koers stijgen of verder dalen?
i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

De koers van Bitcoin begaf zich afgelopen dinsdag kort rond $ 55.000. Kort daarna sloegen crypto whales hun slag om hun portfolio aan te vullen met Bitcoin en werd de dip opgekocht. Daarnaast zijn deze crypto whales niet alleen geïnteresseerd in Bitcoin, maar hebben zij ook de presale van Pepe Unchained op het oog.

De presale van Pepe Unchained heeft sinds de lancering al meer dan $ 12 miljoen weten op te halen, waarvan in de afgelopen twee dagen ruim $ 400.000 werd opgehaald.

Whales geïnteresseerd in Pepe Unchained

Van deze $ 400.000 instroom aan kapitaal, kwam $ 85.000 van slechts twee crypto adressen, wat aangeeft dat whales met veel geld aan het investeren zijn in Pepe Unchained.

De toename van het aantal investeerders in Pepe Unchained heeft ervoor gezorgd dat de presale een bekende naam wordt in de crypto wereld. Pepe Unchained neemt het nu op tegen de originele PEPE en zou deze meme coin wel eens voorbij kunnen stijgen nu de presale kan profiteren van snelle transacties en lage transactiekosten door middel van zijn layer-2 blockchain.

De koers van $PEPU staat momenteel nog op $ 0,0094982, maar zal binnen een korte periode verhoogd worden naar $ 0,00953620. Crypto whales zijn er dus op tijd bij om de laatste $PEPU-tokens nog goedkoop te kopen.

Alhoewel de crypto markt de afgelopen maanden niet al te best heeft gepresteerd, lijkt het erop dat investeerders een comeback verwachten in Bitcoin en Pepe Unchained.

Crypto whale koopt $ 19 miljoen aan Bitcoin

De koers van Bitcoin ging afgelopen dinsdag onderuit. De koning van de crypto munten begon het begin van de week goed, met een stijging op maandag. Deze stijging werd dinsdag echter ingeleverd en de koers van Bitcoin zag een daling van 2,77%.

Terwijl de koers van Bitcoin daalde op dinsdag, stonden crypto whales op scherp om de dip op te kopen. Een van deze crypto whales kocht voor de vijfde dag op rij nieuwe Bitcoins en voegde op dinsdag maar liefst $ 19 miljoen aan Bitcoin toe aan zijn portfolio. Hierdoor staat het totale aantal aangeschafte Bitcoins van deze whale op $ 136 miljoen. Momenteel houdt deze crypto whale ruim $ 523 miljoen aan Bitcoin vast, wat omgerekend 8881 Bitcoins zijn.

 

Een andere crypto whale wist op dezelfde dag ruim 300 Bitcoins te kopen, wat zo’n $ 17 miljoen bedraagt. Het lijkt er dus op dat crypto whales hun vertrouwen weer gevestigd hebben in Bitcoin en hoge verwachtingen hebben van het vierde kwartaal van 2024.

Crypto whales houden echter niet alleen Bitcoin in de gaten. Ook Pepe Unchained ziet een ruime hoeveelheid aan whale activiteit. Afgelopen dagen zagen we grote transacties plaatsvinden op de blockchain van Pepe Unchained, waarbij een whale voor ruim $ 56.250 aan $PEPU-tokens aanschafte. Een andere crypto whale kocht voor $ 25.950 aan $PEPU-tokens.

Dit is echter niet de eerste keer dat whales actief zijn bij Pepe Unchained. In juli zagen we een whale voor $ 200.000 aan $PEPU-tokens kopen.

Praat mee op onze socials!

Chat met onze experts via Telegram, geef je mening op Twitter of "sit back and relax" terwijl je naar onze YouTube-video's kijkt.

Gaat Pepe Unchained koers honderd keer over de kop?

Investeerders vragen zich af of de koers van Pepe Unchained tot wel honderd keer over de kop kan gaan. Crypto experts verwachten dat dit zeker wel mogelijk is. Voornamelijk omdat Pepe Unchained zijn eigen blockchain heeft en daarmee vooroplopend is in de presale niche.

De blockchain van Pepe Unchained zal operationeel worden zodra de presale tot zijn einde komt. Hierdoor kunnen ontwikkelaars momenteel de laatste dingen toevoegen aan de blockchain voordat deze live gaat.

De afgelopen maanden zijn zwaar geweest voor de crypto sector met grote verliezen bij altcoins en presale projecten. Pepe Unchained is met zijn rug overeind gebleven en belooft een grote prestatie neer te zetten in het vierde kwartaal van dit jaar. De verwachtingen zijn namelijk dat de $PEPU-token binnenkort zal verschijnen op grote centrale exchanges. Dit zou kunnen zorgen voor een enorme koersstijging van $PEPU.

Ontdek meer over Pepe Unchained via de onderstaande video.

Investeren in Pepe Unchained – Een strategische zet

Als je geld wilt verdienen in de crypto sector is het belangrijk om te volgen waar het grote geld zich heen beweegt. Crypto whales zorgen er voor dat de koers van een altcoin beweegt en daar kun je als vroege investeerder gretig gebruik van maken.

Deze whales hebben vaak insider informatie, die de reguliere investeerder niet heeft. Daarom is het belangrijk om op te letten wat de whales met veel geld gaan doen en waar hun geld heen beweegt. Hierdoor kun je er op tijd bij zijn, voordat de koers van een altcoin fors is gestegen.

Mis de kans dus niet om er op tijd bij te zijn bij Pepe Unchained. De $PEPU-token kan alleen gekocht worden via de officiële website van het presale project. Met ETH, BNB, USDT en creditcard kun je vandaag de presale token nog kopen tegen een koers van $ 0,0094982.

i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

    Door: Hielke de Vries

    Hielke maakte kennis met het cryptolandschap in 2017 en heeft sindsdien uitgebreid onderzoek gedaan naar de blockchain en zijn functies. Sinds een aantal jaren focust Hielke zich ook op technische analyse rondom Bitcoin en altcoins binnen de crypto sector, om jou altijd op de hoogte te houden van de...