Cryptobeurs MEXC Bevriest Activa van Traders en Blokkeert Accounts Wegens ‘Abnormale Handelsactiviteiten’

De cryptobeurs MEXC heeft recent meerdere accounts van traders bevroren en hun fondsen in beslag genomen. Deze actie volgt na meldingen van “abnormale handelsactiviteiten”. Traders uiten sinds 16 december hun klachten over accountbeperkingen op het sociale netwerk X (voorheen Twitter).

Een pseudonieme trader, bekend als Vida, rapporteerde een verlies van $92.000 in Tether USDT-tokens na winstgevende handel in MEXC’s futuresmarkt. Vida beweert dat na contact met de klantenservice en het indienen van documenten, hun fondsen en ordergeschiedenis volledig uit hun account verdwenen zijn. Schermafbeeldingen tonen een reactie van MEXC’s klantenservice, waarin wordt aangegeven dat hun risicocontrolesysteem een probleem met de handel had geïdentificeerd.

MEXC heeft in een verklaring aangegeven dat hun risicocontrolesysteem en personeel “abnormale handelsactiviteiten” in de account van Vida en aanverwante accounts hebben vastgesteld. Volgens hun gebruiksvoorwaarden heeft MEXC maatregelen genomen om verliezen te herstellen.

Meerdere traders hebben vergelijkbare ervaringen gedeeld. Een gebruiker, wiens account sinds september bevroren is, meldt dat dit gebeurde na een handel van $8.000. Deze gebruiker stelt dat ongeveer 10% van hun handelsvrienden op MEXC soortgelijke problemen heeft ondervonden.

MEXC, opgericht in 2018 en gevestigd in de Seychellen, is een cryptobeurs die handelsdiensten voor meer dan 2.000 paren aanbiedt. De diensten zijn echter niet beschikbaar in de Verenigde Staten, Canada en China.

Lees meer over:
Bitcoin nieuwsmisdaad

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...