Cryptobroker Coinmerce breidt aanbod en betalingsmethode uit

AdvertorialCryptobroker Coinmerce presenteert een nieuwe design van haar platform. Daarnaast worden per direct twee nieuwe betaalmethodes en vijf nieuwe cryptocurrencies gelanceerd. Ook starten er twee mooie winacties.

Design

Makkelijk, snel en betrouwbaar. Dit zijn de drie kernwaarden van Coinmerce en tevens de richtlijnen die centraal hebben gestaan bij het ontwerpen van het nieuwe design. Het design is strak, overzichtelijk en functioneel. Naast het uiterlijk hebben we ook enkele nieuwe features toegevoegd die de klantervaring verbeteren:

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

• Transactie status inclusief transactie ID
• 2FA instellen naar voorkeur
• Statistieken
• Limiet indicator
Nieuws & Blog

Met de komst van het nieuwe design hebben we voor elke cryptocurrency ook een eigen pagina gemaakt met algemene informatie over het team, het ontstaan, recent nieuws, oplage en introductievideo.

Cryptobroker Coinmerce breidt aanbod en betalingsmethode uit
undefined

Betaalmethodes

Coinmerce groeit hard. In Nederland maar ook in onze buurlanden stijgt het aantal Coinmerce gebruikers. Om deze gebruikers goed van dienst te kunnen zijn hebben we hard gewerkt aan het kunnen aanbieden van de gebruikelijke betaalmethodes in deze landen. Met Bancontact en Giropay is het nu ook makkelijk voor gebruikers in Duitsland en België te handelen op Coinmerce.

Nieuwe noteringen

Naast het design en de betaalmethodes worden er ook vijf nieuwe cryptocurrencies toegevoegd aan het Coinmerce platform: IOST, Pundi X, Enigma, Decentraland en WaBi

IOST
IOST positioneert zichzelf als een blockchain infrastructuur met ultrahoge capaciteit op het gebied van het aantal transacties per seconde. Schaalbaar, efficiënt en veilig, dat zijn volgens IOST de drie eigenschappen die een blockchain moet hebben voor massa adoptie. IOST maakt gebruik van het zogeheten Proof-of-Believeability consensus protocol.

Pundi X
Dit project heeft als missie het kopen van cryptocurrency zo makkelijk maken als het kopen van water bij een Walmart of 7-Eleven. Tevens moet het gebruiken van de cryptocurrency ook veel makkelijker. Hiervoor heeft Pundi een apparaat ontwikkeld, vergelijkbaar met een pinautomaat. Op dit apparaat kunnen winkeleigenaars cryptocurrency als betaalmiddel accepteren.

Enigma
Volgens Enigma ontbreekt het blockchain aan twee belangrijke eigenschappen. Privacy en schaalbaarheid. Enigma lost dit probleem op door de introductie van zogeheten secret contracts. Secret contracts zijn een vorm van smart contracts maar dan gericht op privacy.

Decentraland
Decentraland is een virtual reality platform dat werkt op de Ethereum blockchain. Gebruikers kunnen content maken en hiermee inkomsten genereren. De virtuele wereld waar Decentraland toegang tot geeft wordt beheerd door haar gebruikers.

WaBi
WaBi, dat sinds kort is omgedoopt tot Taelpay heeft als doel producten veilig en authentiek te maken. Het project wil dit bewerkstelligen door gebruik te maken van NFC-technologie in combinatie met blockchain. Consumenten worden beloond voor het verifiëren van producten in WaBi of nu dus Tael tokens.

Prijsvergelijking

Tot slot, Coinmerce is voor de 3e keer op rij door Cryptoprijzen.com benoemd tot voordeligste broker van NL. Als kers op de taart is ook Coincompare gestart met het bijhouden van koersen van brokers. Bekijk die website voor meer informatie.

Disclaimer: deze advertorial is onderdeel van een content partnership tussen Bitcoin Magazine NL en Coinmerce.

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben feitelijkheid en correctheid hoog ik het vaandel!