Dave Portnoy die zijn Bitcoin heeft verkocht geeft toe: “I f*cked Up”

Bedenker en oprichter van sport app Barstool Sports en de bekende penny stock trader Dave Portnoy heeft toegegeven dat het verkopen van zijn Bitcoin een fout was. Hij kocht in augustus voor 220.000 dollar aan Bitcoin, maar verkocht deze - met winst - nog eind 2020, toen de koers nog onder $20.000 schommelde.

De huidige koers schommelt boven de $60.000, na het bereiken van een nieuw record dit weekend.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Portnoy doet zijn eerlijke bekentenis via een video op Twitter.

Aandeleninfluencer: Ik heb te vroeg mijn Bitcoin verkocht

Portnoy laat weten dat hij zijn Bitcoins heeft verkocht, omdat hij het niet goed genoeg begreep. De volatiliteit werd hem teveel, “I paper handed sold” wat betekent dat hij niet zeker was van zijn zaak.

Portnoy heeft zijn geld in dingen gestoken waar hij meer van af weet verteld hij. Op het moment van kopen begreep hij niets van Bitcoin. Na behoorlijk wat kritiek van Bitcoin Twitter op het moment van verkopen, lijken nu steeds meer mensen hem, na het toegeven van zijn fout, steeds meer te respecteren.

Onder meer Stephan Livera, bekend van de gelijknamige Bitcoin podcast, reageert:

Verder was het bericht van bitcoiners op Twitter duidelijk: Het is nog niet te laat om in te stappen. Onder andere Anthony Pompliano, bekend van de Pomp Podcast en durfinvesteerder in de markt reageerde:

"Het is nooit te laat om in te stappen, Dave. Kom net ons op de vergane glorie van de dollar dansen. Dat kun je als geen ander."

Bekende influencer

Portnoy richtte in 2003 Barstool Sports op, wat een zogeheten sports & pop culture blog is. Sinds het begin van de corona uitbraak kreeg Portnoy veel bekendheid doordat hij heel uitgesproken is als daytrader op sociale media. Hij streamde zijn dagelijkse activiteiten onder de naam Davey Day Trader.

Wil je napraten over het nieuws? Kom eens langs in onze Telegram chat!

Lees meer over:
Twitter