Twee winnaars van Coinmerce Ledger-prijsvraag zijn bekend!

Twee winnaars van Coinmerce Ledger-prijsvraag zijn bekend!

Lezersactie - De twee winnaars van de Ledger Nano S prijsvraag zijn bekend gemaakt na loting. Het gaat om de volgende inzenders:

Beide winnaars kunnen contact opnemen met de support-afdeling van Coinmerce om hun NAW-gegevens door te geven. Dit kan via het volgende emailadres: support@coinmerce.io.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Elke inzender bedankt voor het deelnemen!

Inschrijven nieuwsbriefOver Coinmerce

De jonge onderneming Coinmerce uit Amstelveen wil het voor iedereen mogelijk maken om in cryptovaluta te handelen. Coinmerce vindt namelijk dat het voor iedereen eenvoudig en toegankelijk moet zijn om in deze sterk groeiende markt en technologie te kunnen investeren. Investeren kan onder meer via iDEAL. Zowel bitcoin als een groot aantal altcoins zijn beschikbaar bij Coinmerce.

Disclaimer: Handel in cryptomunten geschiedt op eigen risico. De actie is onderdeel van een content partnership tussen Bitcoin Magazine NL en Coinmerce.

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties