Twee winnaars van Coinmerce Ledger-prijsvraag zijn bekend!

980 totale weergaven

Lezersactie – De twee winnaars van de Ledger Nano S prijsvraag zijn bekend gemaakt na loting. Het gaat om de volgende inzenders:

Beide winnaars kunnen contact opnemen met de support-afdeling van Coinmerce om hun NAW-gegevens door te geven. Dit kan via het volgende emailadres: [email protected].

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Elke inzender bedankt voor het deelnemen!

Inschrijven nieuwsbrief


Over Coinmerce

De jonge onderneming Coinmerce uit Amstelveen wil het voor iedereen mogelijk maken om in cryptovaluta te handelen. Coinmerce vindt namelijk dat het voor iedereen eenvoudig en toegankelijk moet zijn om in deze sterk groeiende markt en technologie te kunnen investeren. Investeren kan onder meer via iDEAL. Zowel bitcoin als een groot aantal altcoins zijn beschikbaar bij Coinmerce.

Disclaimer: Handel in cryptomunten geschiedt op eigen risico. De actie is onderdeel van een content partnership tussen Bitcoin Magazine NL en Coinmerce.

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...