DeFi Technologies neemt Stillman Digital over in aandelendeal

2642 totale weergaven

Op 9 juli stemde DeFi Technologies in met de overname van handelsdesk Stillman Digital in een all-stock deal met een waarde van ongeveer CA$ 4,22 miljoen ($ 3,1 miljoen).

Uitbreiding van mogelijkheden en diversificatie

Olivier Roussy Newton, CEO van DeFi Technologies, benadrukte de strategische aard van de deal en benadrukte het potentieel om het klantenbestand en de inkomstenstromen van het bedrijf te diversifiëren.

De overname heeft als doel om de expertise van Stillman te gebruiken om de handelsmogelijkheden van DeFi Technologies te verbeteren en stabiliteit te bieden tijdens dalende markten door middel van Stillman’s winstgevende crypto onramping business line.

Strategische stap voor groei en stabiliteit

Volgens Cointelegraph merkte Mark Palmer, een aandelenonderzoeksanalist bij The Benchmark Company, op dat de overname DeFi Technologies zou helpen om beter om te gaan met de schommelingen in het momentum van de sector.

Door een grotere schaal en diversificatie te bereiken, kan het bedrijf ook de toenemende concurrentie effectiever het hoofd bieden.

Er wordt verwacht dat de overname de aandeelhouderswaarde zal maximaliseren door organische groei en een grotere veerkracht in de markt.

Versterking van vermogensbeheer en handel

Via zijn dochteronderneming voor beleggingsbeheer, Valor, beheert DeFi Technologies ongeveer 600 miljoen dollar aan activa, waaronder verschillende altcoin exchange-traded products (ETP’s) en beleggingsproducten met inleg.

Stillman Digital, dat sinds zijn oprichting meer dan $ 15 miljard aan handelsvolume heeft gefaciliteerd, zal de handelsactiviteiten van DeFi Technologies versterken.

Trends in de sector weerspiegelen

De overname weerspiegelt de groeiende trend van fusies en overnames in de cryptoruimte, gedreven door consolidatie tussen makelaars, beurzen en aanbieders van financiële infrastructuur.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....