DePIN tokens overtreffen crypto markt met bijna 7,5%

224310 totale weergaven
depin-tokens-overtreffen-crypto-markt-met-bijna-75

DePIN tokens zijn in de afgelopen 24 uur met 7,49% gestegen, aangedreven door flinke koerswinsten van Arweave, Render en Akash Network. 

Daarmee presteren ze veel beter dan de worstelende cryptomarkt. De Bitcoin is recentelijk gedaald onder de $58.500, wat een daling van ongeveer 2,5% is. Ook de totale marktkapitalisatie van cryptovaluta is gedaald met 0,25% naar $2,26 biljoen. 

Crypto vs DePIN

DePIN tokens worden gezien als een stuk veerkrachtiger dan traditionele cryptovaluta. Hiermee trekken ze veel beleggers aan als de cryptomarkt veel volatiliteit toont. Veel analisten lijken hier erg positief over. 

Het succes van de prestaties van DePIN tokens is waarschijnlijk te danken aan de integratie van de blockchain met gebruik in de echte wereld. Zo vorderen de projecten op gebieden als computers, energie en telecommunicatie. 

Analist Santiago Santos heeft zich hier op X (Twitter) over laten horen:

Hij gelooft dat DePIN één van de snelstgroeiende sectoren zal worden, waardoor crypto herkenbaarder wordt voor nieuwe investeerders. Zo zei hij:

“DePIN zal crypto herkenbaar maken zoals e-mail dat voor internet deed.”

Hier zal ongetwijfeld een bron van waarheid in zitten, aangezien digitale valuta voor veel mensen objectief te weinig gebruik hebben in de echte wereld. Projecten zoals DePIN tokens zorgen ervoor dat integratie in de echte wereld een stuk makkelijker wordt. 

Franklin Templeton over de potentie van DePIN

Ook grote bedrijven, waaronder Franklin Templeton zien het potentieel van DePIN. In een recent rapport die het bedrijf op X (Twitter) heeft gedeeld, kwam dit duidelijk naar voren:

In het rapport genaamd ‘DePIN: Traction in Supply & Early Signs of Increasing Demand’ merkt het bedrijf op dat DePIN projecten de activiteiten stroomlijnen door gebruik te maken van externe gebruikers. Dit verlaagt de kosten en verhoogt de efficiëntie. 

Deze unieke aanpak positioneert DePIN tokens als ontwrichtend voor traditionele bedrijfsmodellen. Ook laat dit zien dat er interesse blijft in DePIN tokens te midden van een dalende cryptomarkt. 

Samenvattend

DePIN tokens token sterke prestaties te midden van een dalende cryptomarkt, wat hun potentieel bevestigt. Met mooie winsten van 7,5%, geleid door Arweave, Render en Akash Network, lijkt de DePIN sector ruimte te bieden voor aanzienlijke groei. 

De tokens tonen unieke veerkracht en een innovatieve oplossing in een snel ontwikkelend crypto-ecosysteem. Het belooft een nieuw tijdperk van financieel en technologisch aanpassingsvermogen te tekenen. 

Lees meer over:
depin

Door: Marijn van Leeuwen

Marijn van Leeuwen is een fanatieke tekstschrijver met een sterke focus op de cryptowereld. Hij brengt jarenlange ervaring in het schrijven over cryptocurrency naar bitcoinmagazine.nl. Zijn diepgaande kennis van SEO en marketing, gecombineerd met zijn passie voor crypto, maakt hem de perfecte aanwin...