Deze bekende ster met $300 miljoen vermogen is fan van Bitcoin

Paris Hilton was voorheen vooral bekend vanwege haar extravagante leven dat zich vooral in de roddelbladen afspeelde. Tegenwoordig is Hilton een zeer succesvolle onderneemster met een grote interesse in bitcoin.

In een interview met CNBC’s “Closing Bell” gaf de beroemdheid aan een groot fan van bitcoin te zijn en al een tijdje te investeren in onze favoriete digitale munt.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Bitcoin is de toekomst volgens Hilton

De voormalig influencer, die vooral bekend werd vanwege haar familieachtergrond als erfgename van het Hilton-hotelimperium, zegt dat ze al lange tijd in bitcoin zit. Daarmee heeft ze het tot nu toe beter gedaan dan veel zogenaamde economen die bitcoin al jaren negeren of wegzetten als onzin.

Hilton geeft aan dat ze enorm enthousiast is over bitcoin wat volgens haar op zeker de toekomst van ons geld is. Een echte maximalist is ze nog niet, want ze schijnt ook bezig met zijn met eigen non-fungible tokens (NFTs) die ze in samenwerking met enkele grote artiesten wil uitgeven.

Hoewel ze vaak wordt weggezet als een simpele beroemdheid die veel geluk heeft gehad in haar leven, heeft Hilton zakelijk zeker wat successen op haar naam. Zo was ze één van de eerste beroemdheden die werd betaald om aanwezig te zijn op feestjes en heeft ze de “selfie” uitgevonden met Britney Spears.

Hilton tegenwoordig hypersuccesvol

Tegenwoordig is Hilton vooral succesvol met haar eigen parfumlijn waarmee ze over de afgelopen 15 jaar meer dan $2.5 miljard aan omzet genereerde. Daarvoor moeten we bij Bitcoin Magazine helaas nog even doorschrijven.

Het vermogen van de zakenvrouw wordt geschat op meer dan $300 miljoen, ondanks het feit dat haar opa, Barron Hilton, haar erfenis aan een goed doel heeft geschonken in 2007.

Maar genoeg over Paris Hilton, we zijn hier natuurlijk geen roddelblad, het moet vooral over bitcoin gaan. Wij zijn blij met iedere nieuwe bitcoiner, want dat betekent dat we weer een stapje dichterbij bitcoin als digitale wereldreservemunt zijn. Een status die voor bitcoin een kwestie van tijd lijkt nu de adoptie zo’n vaart begint te nemen.

Wil je graag meepraten over het nieuws? Kom dan eens langs in onze Telegram chat!

Lees meer over:

    Door: Thom Derks

    Thom is al jaren van de partij als het gaat om de verslaggeving over bitcoin, macro-economische ontwikkelingen en alles wat de toekomst van de digitale munt zou beïnvloeden....