Dieven dringen huis van Vincent Everts binnen tijdens live uitzending: 'Ze eisten bitcoin'

Dieven dringen huis van Vincent Everts binnen tijdens live uitzending: 'Ze eisten bitcoin'

Vincent Everts is vandaag overvallen door drie mannen tijdens een live uitzending. De trendwatcher is betrokken bij veel verschillende trends en is ook een prominente BN'er die vaker over bitcoin praat.

Allereerst willen we Vincent Everts en familie veel sterkte wensen. Hou je taai!

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Overval

Terug naar het voorval: Everts was live in een aflevering met Maurice de Hond toen drie jongens binnen kwamen. Everts op Twitter: "Ze drongen met een pistool naar binnen en eisten Bitcoin. Ik weigerende. Ze trokken een camera uit de laptop en ik weigerde mee te werken en na een tijdje schreeuwen renden ze weg. We zijn erg upset maar ok. Nu met 5 politiemensen aan het praten, gaat wel even duren.''

Na de poging tot een overval kwam Everts nog even terug bij De Hond in de uitzending. Hij laat weten dat hij vanuit huis niet makkelijk bij bitcoin kan.

Over de daders heeft de politie momenteel het volgende bekend gemaakt: jongens van 17 tot 19 jaar oud, één droeg een DHL-jas. Alle drie hadden ze mondkapjes op. De politie raadt aan om 112 te bellen als je meer weet.

De uitleg van Evers en het gesprek vooraf kun je hier vinden.

Lees meer over:
Bitcoin misdaad

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties