DOGE & BONK Bullish, Leidt Breakout Nieuwe Crypto Meme Rally In?

DOGE en BONK in nieuwe crypto meme rally

De markt van meme coins is sterk gegroeid in populariteit, dit is onder andere te zien aan meme coins zoals Dogecoin (DOGE) en Bonk (BONK), die vandaag verder zijn gestegen in dagelijks trading volume. De populariteit van grote meme coins, zou een teken kunnen zijn dat kleinere meme coins binnenkort ook zullen stijgen.

In dit artikel kijken we naar de indrukwekkende prestatie van Dogecoin en Bonk en naar een aantal veelbelovende nieuwe crypto memes die binnenkort kunnen exploderen.

Dogecoin Koers Nadert $0,10 Terwijl Trading Volume met +130% Stijgt

We beginnen met Dogecoin, want die telt momenteel een trading volume van $1,89 miljard in de afgelopen 24 uur. Dit is een indrukwekkende stijging van 130% ten opzichte van gisteren. Ondertussen is de Dogecoin koers vandaag met ruim +3% gestegen naar $0,098, waardoor de koers bijna de $0,10 heeft bereikt, een niveau dat we als laatst hebben gezien in december 2023.

Dogecoin ligt nu ver boven zijn 30-daagse moving average (geel) van $0,083 en zou de komende dagen (of zelfs uren) naar de $0,10 kunnen testen. Als we kijken naar de Relative Strength Index (RSI) van 72, is DOGE wel licht overgewaardeerd op het moment en blijft er een kans op een correctie op korte termijn.

Dogecoin koers grafiek
Dogecoin koers grafiek – TradingView

Het is echter veelvoorkomend dat de RSI van cryptomunten naar ‘overbought’ schieten boven de 70, nadat de koers plotseling omhoog schiet. Als we kijken dat dir veroorzaakt wordt door de Bitcoin koers die de $57.000 heeft aangetikt, zou Dogecoin de komende tijd nog verder kunnen stijgen voordat er later pas een correctie plaatsvindt.

Deze mogelijkheid wordt versterkt nu Dogecoin gelist is op een grote crypto exchange in Japan, nadat de meme coin met +18% is gestegen in de afgelopen 7 dagen.

https://twitter.com/CollinBrownXRP/status/1762756627055145349?s=20

Dogecoin zou vandaag de $0,10 kunnen aantikken, de komende maanden misschien naar $0,15 kunnen gaan en in het positieve geval meer dan $0,50 waard kunnen worden dit jaar.

Bonk Koers Stijgt met +30% en Herstelt Naar $1 Miljard Market Cap

Bonk, de meest populaire crypto meme op Solana, is de afgelopen week met zon +30% gestegen en bereikte gisteren wederom een market cap van $1 miljard, wat als laatst gezien is in begin januari.

Ook vandaag is BONK met ongeveer +8% gestegen in koers naar het niveau van $0,0000151. Na een sterke bull run in december, waar BONK zo hoog als $0,000035 ging, is de meme coin in een retracement terechtgekomen. Nu krijgt BONK mogelijk de kans om binnenkort het niveau van december opnieuw te bezoeken.

Net als Dogecoin, ligt Bonk momenteel boven zin 30-daagse moving average (geel) bij de $0,000012. Hoewel Bonk ook een hoge Relative Strength index (RSI) van 65 heeft, wijst dit er nog niet op dat BONK overgewaardeerd is.

Bonk koers grafiek
Bonk koers grafiek – TradingView

Terwijl dit mogelijk het begin is van een nieuwe crypto markt bull run, kan de Bonk koers de komende tijd nog verder klimmen. Bonk is behoorlijk gestegen in populariteit en is de afgelopen dagen van $50 miljoen naar $350 miljoen aan dagelijks trading volume gestegen.

BONK zou de komende dagen en weken boven de $0,000020 kunnen stijgen en later dit jaar mogelijk een nieuwe All-Time High boven de $0,000035 kunnen bereiken.

Welke Crypto’s Gaan Stijgen in Nieuwe Crypto Meme Rally?

Als we kijken naar de groeiende populariteit van de meest bekende crypto memes, zoals Dogecoin en Bonk, zien we het begin van een historische trend. Wanneer Bitcoin en grote altcoins stijgen en op een hoger niveau consolideren, profiteren altcoins met een lagere market cap hier meestal enkele dagen en weken later van.

Daarom kijken we in dit deel van het artikel naar meme coins met een lagere market cap, die binnenkort kunnen exploderen in waarde door de grote influx van kapitaal in de meme coin sector. Hierdoor zijn rendementen van 2x, 5x, 10x en soms zelfs 100x mogelijk als je de juiste meme coins op tijd weet te vinden.

Smog (SMOG)

Terwijl de aandacht is gevestigd op Bitcoin en andere bekendste cryptomunten, bereiden meme coin degens zich voor op de storm die komen gaat. Smog (SMOG) is een meme coin die enkele weken is gelanceerd en van plan is om binnenkort de grootste airdrop op Solana te doen.

Deze meme coin was tijdens lancering minder dan $0,01 waard, maar is in een korte tijd naar bijna $0,10 gestegen. Smog heeft veel aandacht gekregen vanwege zijn aantrekkelijke airdrop campagne. Door SMOG te kopen en vast te houden doe je mee aan de airdrop, door quests te voltooien en SMOG te staken, kun je punten verdienen waarmee jouw deel van de airdrop groter wordt.

Smog is te koop via de gedecentraliseerde exchange, Jupiter en via de officiële website, via de website kun je SMOG staken voor een APY van 42% en extra airdrop punten verdienen. Met veel kleine altcoins die de afgelopen dagen zijn gezakt in waarde, heeft Smog een bodem gevormd rond de $0,05 en maakt het zich klaar voor de volgende crypto meme rally.

 

Scotty The AI (SCOTTY)

Zullen meme coins eerst exploderen of zullen AI crypto coins ze voor gaan? Door te investeren in Scotty The AI (SCOTTY), zet je in op beide! Scotty The AI is een nieuwe meme coin met een missie om het crypto universum te beschermen. Met behulp van AI, kunnen gebruikers hun crypto veiligheden tegen hackers en scammers en aan de hand van belangrijke info kunnen ze nog meer winst uit de crypto markt halen.

Scotty The AI weet hoe belangrijk het is om een sterke community te hebben, die elkaar helpt en ondersteunt. Om alvast te beginnen met bouwen, heeft Scotty zijn eerste twee AI tools gelanceerd, namelijk ScottySwap voor het efficiënt swappen van tokens en ScottyChat, waarmee je kunt praten met Scotty The AI.

?s=20

SCOTTY is tijdelijk in de presale te koop voor $0,00605 en kan worden gebruikt voor toegang tot toekomstige AI tools en voor lucratieve staking rewards. Binnenkort zal SCOTTY gelanceerd worden op zijn eerste exchange, mogelijk in het midden van een bull run, waardoor de token veel potentie heeft om te stijgen.

 

Sponge V2 (SPONGE)

Sponge is een groot succesverhaal van 2023, in het tijdperk van Pepe. De meme coin is tot wel 100 keer in waarde gestegen en heeft vroege investeerders rijk gemaakt. Later, aan het begin van 2024, keerde Sponge terug met zijn nieuwe Sponge V2 (SPONGE) token, met nog meer utility en nog meer bullishness.

Sponge V2 kan worden gebruikt voor de opkomende crypto game, waarmee je extra tokens kunt verdienen. In deze racing game zul je beloond worden gebaseerd op je prestatie, terwijl je het opneemt tegen andere spelers in de leaderboards.

?s=20

Sponge V2 is begin deze maand gelanceerd en is sinds die tijd al met meer dan +100% gestegen in waarde. Terwijl veel kleine meme coins zijn gedaald, lijkt SPONGE niet te stoppen met klimmen. Je kunt de tokens kopen via de officiële website, met de mogelijkheid om ze te staken voor een APY van 186%.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
bonkDogecoinmeme coins

    Door: Bart Klammer

    Bart is een ervaren schrijver die erg veel waarde hecht aan feiten. Met meer dan 12 jaar schrijfervaring en kennis van de cryptowereld weet hij moeilijke materie simpel over te brengen. Zijn passie voor het schrijven van content, combineert hij met zijn fascinatie in blockchain technologie. Omdat de...