Dogecoin Kleurt Groen, Terwijl Bitcoin en Andere Bekende Crypto’s Dalen – Indicatie Nieuwe Crypto Meme Trend?

Dogecoin koers verwachting

Dogecoin is vandaag een echte uitblinker, nadat DOGE als enige van de top 10 crypto’s gestegen is vandaag. Andere bekende crypto’s met de top 10 hoogste marktkapitalisatie zijn vandaag gedaald, terwijl nummer 9 uit de lijst, Dogecoin, met ruim +5% omhoog is geschoten.

De stijging van de Dogecoin koers vandaag heeft wellicht ook te maken met een bijzondere tweet van Dogecoin op X (Twitter).

DOGE Als Enige Crypto Stijger Uit de Top 10 – Dogecoin Naar de Maan?

“To the moon” wordt vaak gezegd binnen de crypto community met de hoop dat een coin explodeert in waarde. Opvallend genoeg zou Dogecoin wel eens de eerste cryptocurrency kunnen worden die daadwerkelijk fysiek naar de maan wordt gestuurd.

Uit de onderstaande tweet van Dogecoin blijkt dat er plannen zijn vanuit Astrobotic om een fysieke Dogecoin naar de maan te sturen in een DHL Moonbox en een een Vulcan Centaur Rocket van United Launch Alliance (ULA). Deze lancering staat gepland voor 23 december van dit jaar.

De Dogecoin koers is na deze tweet tevens naar boven geklommen, waardoor het momenteel op $0,084 ligt na een piek van ongeveer $0,087 eerder op de dag. De Dogecoin-community is optimistisch over de toekomst van Dogecoin, niet alleen als de eerste meme coin, maar ook omdat het nu letterlijk de potentie heeft om naar de maan te gaan.

Ondanks een algehele stijging van ongeveer +40% van de Dogecoin koers deze maand, zou het begin van een nieuwe crypto meme trend kunnen leiden tot verdere stijgingen voor DOGE.

Dogecoin koers grafiek

Na een bearish begin van de week heeft Dogecoin eindelijk een Golden Cross gevormd, doordat de 30-daagse moving average (geel) boven de 200-daagse (blauw) is gestegen. Dit bullish signaal wijst op de mogelijkheid van verdere stijgingen in de Dogecoin-koers in de komende dagen en weken.

De verwachting is dat wanneer er daadwerkelijk een fysieke Dogecoin op de maan landt in december, dit de koers van Dogecoin nog verder kan doen stijgen. Om deze reden is Dogecoin momenteel een aantrekkelijke toevoeging aan je portfolio.

Veelbelovende Crypto Alternatieven voor Dogecoin

Naast Dogecoin zijn er ook andere veelbelovende nieuwe cryptomunten die momenteel voor een lage prijs gekocht kunnen worden. Deze crypto’s kunnen voor vroege investeerders veel geld opleveren in geval dat ze exploderen in waarde.

Meme Kombat (MK)

Als de lancering van Dogecoin naar de maan een nieuwe crypto meme trend ontketend, dan zou deze altcoin er veel van kunnen profiteren. De nieuwe Meme Kombat combineert populaire meme personages en laat deze tegen elkaar vechten in de arena.

Deze AI-gegenereerde gevechten zullen een willekeurige uitkomst hebben en gebruikers van Meme Kombat kunnen daarom geld inzetten op de uitkomst en hoge prijzen winnen. Om te wedden op de meme battles, heb je MK tokens nodig, die je kunt kopen in de presale en staken om passief extra tokens te verdienen.

Met het gebruik van bekende meme personages heeft het project al veel enthousiasme opgewekt uit de crypto markt en kan het project binnenkort $2 miljoen bereiken. MK kan gekocht worden voor $0,205 per stuk, maar zal binnen een week stijgen in prijs, waardoor vroege investeerders extra kunnen profiteren.

Bitcoin ETF Token (BTCETF)

Natuurlijk kunnen we niet vergeten WAAROM we momenteel in een bull markt zitten, namelijk dankzij het optimisme rondom de spot Bitcoin ETF aanvragen. De opkomende Bitcoin ETF Token hoopt op deze hype mee te kunnen liften, maar biedt vanuit zichzelf ook aantrekkelijke voordelen voor investeerders.

Traders kunnen met de nieuwsfeed van BTCETF zo vroeg mogelijk het laatste Bitcoin ETF nieuws volgen en hierdoor eerder belangrijke trades maken dan de rest van de markt. Investeerders kunnen de crypto staken voor passief inkomen en elke transactie heeft een burn tax waarmee de token supply steeds kleiner wordt en de prijs kan boosten.

BTCETF tokens kunnen tijdens de huidige presale fase worden gekocht voor $0,0054 per stuk, deze prijs zal begin volgende week echter stijgen. Nadat de token gelanceerd wordt op exchanges, zou deze kunnen profiteren van een groot trading volume en kunnen vroege investeerders mogelijk veel winst maken.

ETH ETF Token (ETHETF)

Naast de spot Bitcoin ETF, blijkt dat de beleggingsmanager, BlackRock, een aanvraag heeft gedaan voor een spot Ethereum ETF. Hierdoor zou de opkomende ETH ETF Token veel kunnen stijgen in waarde.

Niet alleen kan de token meeliften op de verwachte hype rondom de nieuwe Ethereum ETF, ook zal een deel van de token supply worden geburnd totdat de eerste Ethereum ETF is goedgekeurd door de SEC. Door een burn van de token supply kan de token verder stijgen in waarde.

In plaats van een presale, heeft ETHETF een stille lancering gedaan, waardoor vroege investeerders de rest van de markt voor kunnen zijn. Aan de hand van optimisme rondom de nieuwe spot Ethereum ETF en de krimpende token supply, zou de prijs van ETHETF de komende weken kunnen stijgen.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
DOGEDogecoin

By Bart Klammer

Bart is een schrijver die erg veel waarde hecht aan het vertellen van de waarheid. Zijn passie voor het schrijven van content, combineert hij met zijn fascinatie in blockchain technologie. Omdat de blockchain sector steeds uitgebreider en ingewikkelder wordt, heeft Bart als doel om een betrouwbare bron te zijn voor het laatste nieuws over de blockchain en cryptocurrency.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 reacties

Meest gelezen

Nieuws
Bitcoin koers breekt door $35.000, ligt $48.000 in het verschiet?

Bitcoin is de afgelopen 24 uur door de $35.000 grens gebroken. Analisten anticiperen op een...

Nieuws
Apple-Gebruikers Opgelet: Hackers Hebben Het Gemunt op Je Crypto

Nieuwe malware gericht op Apple's MacOS, vermoedelijk gelinkt aan de Noord-Koreaanse hackersgroep Lazarus, heeft blockchain-ingenieurs...

Nieuws
De beste en meest interessante afleveringen van de Hup Bitcoin podcast

In het afgelopen jaar hebben we in totaal meer dan 70 afleveringen van onze Hup...

Nieuws
Solana Bulls Razen Vooruit, Ligt $50 In Het Verschiet?

Cryptomunt Solana heeft opmerkelijke veerkracht getoond op zijn bullish koers, ondanks kleine tegenvallers in het...

Nieuws
Goedemorgen Bitcoin: Hayes voorspelt bitcoin koers van 1 miljoen dollar

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag...

Lees meer

Net binnen

Nieuws
Goedemorgen Bitcoin: koers verplettert aandelen, goud en obligaties

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag...

lange termijn crypto binance Bitcoin
Binance trekt licentie in Abu Dhabi in

Cryptobeurs Binance heeft een aanvraag voor een licentie in Abu Dhabi-licentie, aldus Reuters. Het is...

Bitcoin
Block start met pre-orders van Bitkey hardware wallet voor 95 landen

Block, het bedrijf van Jack Dorsey, gaat zijn self-custodial bitcoin wallet in meer dan 95...

Bitcoin
Do Kwon vecht besluit over uitlevering aan en gaat in hoger beroep

Do Kwon zou na 15 december uit Montenegro worden uitgeleverd. De mede-oprichter van Terraform Labs...

Nieuws
Crypto Analist Voorspelt 70% ADA Koers Stijging December – Kan Cardano 1 Euro Worden?

Recente ontwikkelingen in de wereld van Cardano (ADA) hebben de aandacht getrokken van crypto analisten,...

Lees meer