Dogecoin koers stijgt: bereiden whales zich voor op grote pump?

302 totale weergaven
Dogecoin koers stijgt: bereiden whales zich voor op grote pump?

De Dogecoin koers ziet de laatste tijd een stijging nu de cryptomarkt zich langzaam herstelt. Ondanks kleine schommelingen laten analisten een stabiele groei zien, wat kan wijzen op toekomstige winsten voor de munt. Recent deelde crypto analist Ali een update over het toenemende aantal grote transacties op het Dogecoin netwerk. Dit duidt erop dat grote investeerders en Dogecoin whales zich voorbereiden op een mogelijke prijsstijging. Gaat DOGE verder stijgen?

Gaat de Dogecoin koers stijgen door whales?

Volgens data van IntoTheBlock sluiten deze van whales transacties nauw aan bij veranderingen in de koers. Dit toont aan dat belangrijke spelers actief zijn op de markt, wat kan betekenen dat ze strategisch inzetten op een toekomstige stijging van de Dogecoin koers. Grote bewegingen zoals deze gaan vaak vooraf aan belangrijke prijsveranderingen.

Positieve DOGE koers verwachtingen

Trader Tardigrade, een bekende crypto analist, deelde een positieve voorspelling voor Dogecoin. Hij benadrukte dat de munt het goed doet boven het 200-daags voortschrijdend gemiddelde, gebaseerd op een drie-daagse grafiek.

Zijn analyse toont overeenkomsten met de marktbewegingen tussen 2017 en 2020. Hij stelt dat Dogecoin nu de “Pre-Rally” fase heeft voltooid, een periode die vaak voorafgaat aan grote koersstijgingen. Met grafieken liet hij eerdere “Pump” fasen en consolidatieperiodes zien, wat volgens hem betekent dat Dogecoin klaar is voor een nieuwe “Pump” fase. Dit ondersteunt de verwachting dat er een opwaartse beweging aan komt.

Kan de Dogecoin koers de $0.15 bereiken?

De koers van Dogecoin is de laatste tijd licht gestegen en staat nu rond de $0.1095, een toename van 1.29% in de afgelopen 24 uur. De handelswaarde schommelde tussen $0.1077 en $0.1104, wat wijst op een relatief stabiele markt voor DOGE.

Als het positieve marktsentiment aanhoudt, kan de Dogecoin koers boven de $0.11 uitkomen. Als deze drempel wordt doorbroken, is een verdere stijging naar $0.12 mogelijk, en bij genoeg bullish momentum zou de koers zelfs naar $0.15 kunnen klimmen.

Lees meer over:
dogecoin koers

    Door: Dirk van Haaster

    Met meer dan vier jaar werkervaring binnen crypto, heeft Dirk aanzienlijke expertise opgedaan in het schrijven van content over van alles dat met Web3 te maken heeft. Dirk behaalde zijn master in Strategic Management aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, waar hij afstudeerde met de cum laude ond...