Dogecoin koers verwachting: Kan DOGE boven bullish patroon uitbreken en stijgen naar $1?

479 totale weergaven
doge |
i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Ondanks dat de Dogecoin over de afgelopen 7 dagen met bijna 4% is gedaald, blijft men optimistisch over een mogelijke uitbraak voorbij de $ 1. Wat gaat de DOGE koers doen en kan Dogecoin $ 1 waard worden?

Dogecoin is nog altijd overtuigend de nummer 1 van de meme coin markt met een market cap van $ 14,18 miljard. Toch heeft deze nummer 1 meme coin over de afgelopen dagen een daling van 3,6% moeten accepteren.

doge
Dogecoin koers grafiek (7 dagen) – bron: CoinMarketCap

Volgens crypto analisten is deze daling echter onderdeel van een koers patroon die de DOGE koers op de korte termijn naar grote hoogtes kan brengen.

Lees ook -> Crypto nieuws vandaag: prijsvoorspellingen, juridische strijd en nieuwe projecten

Dogecoin koers verwachting: kan Dogecoin stijgen voorbij $ 1?

De koers grafiek van Dogecoin laat zien hoe het over de afgelopen maanden een dalende ‘wedge’ patroon heeft afgebeeld. Een dalend ‘wedge’ patroon wordt afgebeeld door de bovenste en onderste trendlijnen die zich neerwaarts richting elkaar bewegen.

Op het moment dat de DOGE koers vervolgens in staat is om boven deze bovenste trendlijn uit te breken kan er direct een aanzienlijke rally plaatsvinden.

De bekende crypto analist World of Charts geeft aan dat een succesvolle uitbraak op de korte termijn zelfs kan leiden tot een stijging richting de $ 0,30, gevolgd door een stijging richting een nieuwe recordhoogte bij de $ 1.

Dogecoin is op het moment van schrijven $ 0,0972 waard, een waarde van $ 0,3 zou al gelijk staan aan een stijging van meer dan 200%. Mocht de koers $ 1 waard worden dan zou dit gelijk staan aan een stijging van meer dan 920%.

Dit soort stijgingen lijken op de korte termijn niet geheel realistisch aangezien Dogecoin al een market cap heeft van boven de $ 14 miljard en dit soort stijgingen daardoor vaak niet meer haalbaar zijn.

Er zijn echter wel andere meme coins met een lagere market cap die dit soort stijgingen kunnen realiseren.

Hieronder beschrijven we daarom een drietal nieuwe meme coins die allemaal in staat zijn op de korte termijn aanzienlijke winsten door te maken.

Praat mee op onze socials!

Chat met onze experts via Telegram, geef je mening op Twitter of "sit back and relax" terwijl je naar onze YouTube-video's kijkt.

Pepe Unchained (PEPU) – nieuwe meme coin gaat viraal dankzij eigen Layer 2 blockchain

Pepe Unchained is een nieuw crypto project dat al vrij snel viraal wist te gaan door de introductie van zijn eigen Layer 2 oplossing. Deze Layer 2 oplossing is ontwikkeld als alternatief voor de vaak trage en dure Layer 1 blockchains zoals Ethereum.

De Layer 2 oplossing van Pepe Unchained staat dan ook volledig in het teken van hoge snelheden en lage transactiekosten. Het is echter niet de enige utility van dit veelbelovende project, dit project biedt namelijk ook een erg aantrekkelijk staking systeem aan waarin een APY valt te behalen van boven de 165%.

De presale van Pepe Unchained heeft ondertussen al meer dan $ 12 miljoen weten op te halen, een duidelijke bevestiging van de populariteit van dit project. PEPU tokens kosten op dit moment $ 0,0094982 per stuk, maar deze prijs zal in niet al te lange tijd verder gaan stijgen. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

 

Crypto All-Stars (STARS) – meme coin brengt alle grote meme coins samen onder één dak

Met Crypto All-Stars is er voor het eerst een project in geslaagd om alle grootheden van de meme coin markt samen te brengen onder één dak. Crypto All-Stars heeft dit bewerkstelligd door een unieke MemeVault te introduceren.

De MemeVault van Crypto All-Stars is een uniek smart contract staking systeem waarin gebruikers in staat zijn om bekende meme coins zoals PEPE, DOGE en SHIB te staken. Gebruikers die dit doen zullen in aanmerking komen voor beloningen in de vorm van de native STARS token. Deze STARS token kan daarnaast ook worden gestaked binnen deze MemeVault in ruil voor extra hoge beloningen.

Crypto All-Stars presale 900k

De presale van Crypto All-Stars heeft al snel bijna $ 1 miljoen aan vroege investeringen weten op te halen. Geïnteresseerde kopers kunnen hun tokens op dit moment nog veiligstellen voor een prijs van $ 0,0014248 per token, maar deze prijs zal verder gaan stijgen zodra de presale zijn volgende fase ingaat. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

 

The Meme Games (MGMES) – nieuwe crypto game combineert hype van de Spelen met hilariteit van een meme coin

The Meme Games is een nieuwe crypto game die erin is geslaagd om de hype en passie rondom de Olympische en Paralympische Spelen van 2024 in Parijs te combineren met de hilariteit van een meme coin. Binnen deze games zullen meme karakters het namelijk tegen elkaar opnemen in wedstrijden die parallel lopen aan de Spelen in Parijs.

Gebruikers kunnen deelnemen aan deze crypto game door de native MGMES token te kopen. Zodra ze deze token gekocht hebben zullen ze de keuze krijgen uit 5 meme karakters: BRETT, TURBO, PEPE, SHIB en DOGE. Op het moment dat de gebruikers voor een karakter kiest dat een gouden medaille wint, zal er een 25% bonus op de initiële aankoop verdiend worden.

The Meme Games opkomende crypto augustus

Gebruikers zijn naast de crypto game van The Meme Games echter ook in staat om hun gekochte of verdiende MGMES tokens vast te zetten in het staking systeem van dit project om extra tokens te verdienen. Op dit moment is er een APY te verdienen van 460% en is er al meer dan $ 400.000 opgehaald in de presale.

 

i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Lees meer over:
DOGEDogecoin

    Door: Joeri van Kuppeveld

    Ik ben Joeri van Kuppeveld, schrijver voor Ecoteers en daarnaast Skeleton atleet. Ik heb een master in bedrijfskunde en marketing en focus me vooral op crypto gerelateerd nieuws. Ik combineer mijn werk als schrijver met een carrière in de sport van skeleton en ben hierdoor net zo vaak in Nederland ...