EigenDA implementeert Whitelist-beveiliging voor verbeterde bescherming

5192 totale weergaven

EigenLayer heeft EigenDA op het Ethereum mainnet uitgerust met een whitelist-beveiligingsfunctie om bescherming te bieden tegen Sybil- en DDoS-aanvallen.

Verbeterde beveiliging voor EigenDA

EigenLayer heeft EigenDA uitgerust met een whitelist-beveiligingsfunctie die ontworpen is om te beschermen tegen Sybil- en DDoS-aanvallen. Deze nieuwe beveiligingsmaatregel gebruikt IP-adres of Ethereum-adres ECDSA-verificatie, wat een extra verdedigingslaag biedt.

Ondanks deze verbetering blijft EigenDA een gratis tier service aanbieden met een doorvoer van 768KB elke 10 minuten.

Schaalbaarheid en prestaties

EigenDA heeft een indrukwekkende schaalbaarheid, met piekdoorvoeren tot 10 MB/sec op het mainnet. Deze hoge capaciteit maakt EigenDA een toonaangevende oplossing voor de problemen met databeschikbaarheid van Ethereum.

Voor partners die meer doorvoer nodig hebben, biedt EigenDA flexibele opties om extra capaciteit aan te vragen buiten de gratis tier, ter ondersteuning van verschillende toepassingen en innovaties met een hoge vraag binnen het Ethereum ecosysteem.

Toekomstige ontwikkelingen

In de toekomst is EigenLayer van plan om eind 2024 permissievrije betalingen voor blob doorvoer op EigenDA te introduceren, waardoor gebruikers bandbreedte kunnen reserveren tegen vaste tarieven. Daarnaast heeft de Eigen Foundation de tweede fase van haar EIGEN stake drop gelanceerd, waarbij tot nu toe 113 miljoen EIGEN tokens zijn uitgedeeld.

Sinds de lancering van het mainnet in april 2024 heeft EigenLayer meer dan $12 miljard aan deposito’s aangetrokken, waarmee het zichzelf heeft gevestigd als een belangrijke speler op het gebied van blockchaininnovatie.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....

    Je hebt geen geld om te laten zien geselecteerd