Elon Musk reageert met ‘Wow’ nadat CEO van Ark Invest, Cathie Wood, opmerkt dat bitcoin wordt ‘ondersteund door het grootste computernetwerk’

Biljonair Elon Musk is verbaasd nadat Cathie Wood, CEO van Ark Invest, opmerkt dat bitcoin wordt “ondersteund door het grootste computernetwerk” ter wereld. Wood spreekt haar steun uit voor bitcoin ondanks een recente dip in de koning van de cryptomunt.

Door een analyse van Yassine Elmandjra, de directeur van Digital Assets bij Ark Investment Management, opnieuw te delen, benadrukt Wood dat het computernetwerk van bitcoin meerdere malen groter is dan het gecombineerde netwerk van de grootste spelers in de cloud computing sector. Dit omvat Amazon.com Inc., Microsoft Corp., en Alphabet Inc.’s Google.

Dit maakte indruk op Musk, die reageerde met “Wow.”

 

 

Volgens Elmandjra bereikte de hashrate van bitcoin deze maand een all-time high van 500 exahashes per seconde.

Waarom het belangrijk is: Woods argument over de beveiliging van bitcoin werd ook door anderen herhaald. Michael Saylor, mede-oprichter en voorzitter van MicroStrategy, zegt: “Bitcoin is een realiteit. Het is een technologisch wonder, en mensen moeten beginnen, erkennen dat het hier is om te blijven.”

Wood bekritiseert ook CEO Jamie Dimon van JPMorgan Chase & Co. voor zijn cynisme over bitcoin – hij noemt de koning van de cryptocurrency een “huisdierrots” tijdens een toespraak op het World Economic Forum in Davos, Zwitserland.

“Data gaat in tegen Jamie’s beschrijving.”

Wood heeft ook een opmerkelijke positie in bitcoin – ze kondigde aan dat 1% van de fondsen van Ark Next Generation Internet ETF ARKW is geïnvesteerd in de Ark 21 Shares Bitcoin ETF.

 
De Bitcoin ETF presale is afgelopen, maar Bitcoin Minetrix is nog wel beschikbaar.
De presale van BTCMTX kent een oplopende prijs, dus wie in wil stappen en overgaat tot Bitcoin Minetrix kopen, kan zich het beste snel melden op de website van de token. Bovendien krijg je daar nu al de mogelijkheid jouw gekochte tokens te staken.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...