ETH crypto whales dumpen massaal tokens na 10% daling – wat gaat Ethereum doen?

439 totale weergaven
ripple whale
i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Data van Glassnode laat zien dat het aantal crypto whales dat meer dan 10.000 Ethereum vasthoudt aan het afnemen is in de afgelopen maanden. Het aantal crypto whales ligt ruim 7% lager dan in juli, waardoor investeerders zich afvragen wat Ethereum gaat doen de komende tijd.

Groot gedeelte van investeerders heeft nog steeds winstgevende posities op Ethereum

Uit data van IntoTheBlock blijkt dat 62% van alle Ethereum adressen in een winstgevende positie staan. Dit geeft aan dat investeerders nog altijd vertrouwen hebben in Ethereum en zich vasthouden aan hun investering. De markt kan enige stabiliteit vinden, omdat deze investeerders niet van plan zijn om hun ETH zomaar van de hand te doen.

ETH adressen - Bron : IntoTheBlock
ETH-adressen – Bron : IntoTheBlock

Alhoewel crypto whales dus Ethereum lijken te verlaten, ziet de altcoin er nog altijd ijzersterk uit. De verwachting is dan ook dat Ethereum in Q4 een stijging zal laten zien, die wellicht zelfs hoger is vergeleken met Bitcoin.

Aantal Ethereum op exchanges neemt toe

Het aantal Ethereum op exchanges is in september fors toegenomen, wat aangeeft dat er volop gehandeld wordt in de grootste altcoin. De toenemende activiteit laat zien dat de Ethereum blockchain nog altijd zeer actief is en kan zorgen voor een stijging in de koers van ETH, aangezien grote hoeveelheden Ethereum van exchanges op worden gekocht.

Ethereum Exchange Inflow - Bron : CryptoQuant
Ethereum Exchange Inflow – Bron : CryptoQuant

Naast de toename van ETH op exchanges, zien we ook dat meer investeerders en traders geneigd zijn om long posities te openen. Data van Coinglass geeft aan dat de huidige ratio op 1,01 staat, wat aangeeft dat de markt de voorkeur geeft aan het openen van long posities. Dit is dus nog een bullish signaal dat de koers van Ethereum op korte termijn verder zal gaan stijgen.

ETH Long/Short Ratio - Bron : CoinGlass
ETH Long/Short Ratio – Bron : CoinGlass

Desondanks dat de koers van Ethereum de afgelopen weken het zwaar te verduren heeft gehad, zien de vooruitzichten er rooskleurig uit. Nu crypto whales gefocust zijn op andere crypto munten, komen investeerders en traders juist weer terug naar Ethereum. Het ziet er dus naar uit dat Ethereum rond $ 2320 een lokale bodem heeft weten neer te zetten en vanaf dit punt verder zal gaan stijgen. Rond $ 2700 ligt een belangrijk koerslevel dat Ethereum zal moeten overwinnen om de uptrend te bevestigen.

Praat mee op onze socials!

Chat met onze experts via Telegram, geef je mening op Twitter of "sit back and relax" terwijl je naar onze YouTube-video's kijkt.

Investeerders en traders op zoek naar alternatieve crypto munten

Alhoewel het er positief uit ziet voor de koers van Ethereum is het nooit zeker wanneer deze altcoin zal gaan stijgen. Investeerders en traders zijn daarom op zoek naar alternatieve crypto munten binnen de crypto sector. Twee crypto munten die momenteel de aandacht op zich gevestigd hebben zijn $PEPU en $STARS.

Deze twee crypto munten zijn aan hun eigen presale project gekoppeld, die eerder in 2024 zijn opgericht. De reden waarom deze crypto munten zo succesvol zijn, is omdat investeerders vroegtijdig instappen in het presale project. Hierdoor ontploft de koers van een presale crypto munt vaak na een aantal maanden.

Pepe Unchained – $PEPU-token overschrijdt $ 17,5 miljoen mijlpaal

Het eerste presale project is Pepe Unchained. Tijdens de presale van Pepe Unchained wordt de $PEPU-token verkocht. Deze token kan gebruikt worden op de blockchain van Pepe Unchained, die gebouwd is op de Ethereum blockchain. De layer-2 blockchain zorgt ervoor dat traders kunnen genieten van snelle transacties en lage transactiekosten. Dit is een van de redenen waarom Pepe Unchained met zijn presale meer dan $ 17,5 miljoen heeft weten op te halen.

Het is ook mogelijk om de $PEPU-token te staken, dit levert een jaarlijks rendement van meer dan 120% op. Pepe Unchained is dus voor lange termijn investeerders een interessant presale project om tokens te staken. Pepe Unchained is zeer actief op sociale media zoals, Telegram en X. Volg het presale project op de sociale media kanalen om altijd op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen van Pepe Unchained.

Via de officiële website van Pepe Unchained is de $PEPU-token te koop tegen een koers van $ 0,00993. Met ETH, BNB, USDT of creditcard kun je vandaag nog je $PEPU-tokens toevoegen aan je portfolio.

Crypto All-Stars – $STARS haalt meer dan $ 2 miljoen op met presale

Het tweede crypto presale project is Crypto All-Stars. De presale van Crypto All-Stars verkoopt de $STARS-token en heeft hiermee inmiddels meer dan $ 2 miljoen weten op te halen. Crypto All-Stars heeft een uniek concept genaamd “The Memevault”, waar investeerders al hun meme coins kunnen staken op een platform.

Het is daarnaast ook mogelijk om de $STARS-token te staken, dit kan een jaarlijks rendement van 715% opleveren. Het is dus voor investeerders die hun tokens lang willen vasthouden interessant om de $STARS-token te staken en een mooi rendement te behalen. Tijdens de presale van $STARS wordt slechts 20% van de algehele token voorraad verkocht. Wees er dus snel bij voordat de $STARS-token is uitverkocht.

Via de officiële website van Crypto All-Stars is de $STARS-token te koop tegen een koers van $ 0,0014887. Met ETH, BNB, USDT en creditcard kunnen de $STARS-token gekocht worden.

i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

    Door: Hielke de Vries

    Hielke maakte kennis met het cryptolandschap in 2017 en heeft sindsdien uitgebreid onderzoek gedaan naar de blockchain en zijn functies. Sinds een aantal jaren focust Hielke zich ook op technische analyse rondom Bitcoin en altcoins binnen de crypto sector, om jou altijd op de hoogte te houden van de...