ETH ETF’s zien ruim $2 mld outflow, crypto markt wordt volatiel – wat gaat Ethereum doen?

4067 totale weergaven
ethereum koers ether etf

Grayscale lijkt momenteel in zwaar weer te verkeren. Er is namelijk sprake van een enorme leegloop bij de Ethereum Trust, die afkomstig is van de investeringsmaatschappij.

Toch hebben de Ethereum ETFs in totaal wel te maken met een inkomstenstroom die in de plus staat. Het geheel zorgt in ieder geval voor de nodige volatiliteit.

Flinke leegloop bij de grootste Ethereum ETF – wat zijn de gevolgen voor Ethereum?

Na de lancering van de Ethereum ETF ging Grayscale eigenlijk al vrij snel aan kop. De ETF die door hen ontwikkeld is, trok namelijk de meeste inkomsten aan.

Van die positieve stemming is nu eigenlijk nog maar weinig over. Er is namelijk sprake van een grote leegloop, die bij elkaar opgeteld al de $ 2 miljard heeft aangetikt. Tegelijkertijd is er bij BlackRock op dit moment juist sprake van een positief momentum.

Al deze ontwikkelingen leiden natuurlijk weer tot de nodige vragen. De voornaamste vraag is op dit moment natuurlijk: wat gaat Ethereum doen?

Wat in ieder geval duidelijk is, is dat het zorgt voor wat volatiliteit op de crypto markt. De koers van Ethereum blijft in het bijzonder natuurlijk niet onaangetast door al deze ontwikkelingen.

Toch is de verwachting nu wel dat de leegloop bij Grayscale langzaam zal gaan afnemen. Als gevolg daarvan zal de koers van Ethereum mogelijk weer kunnen gaan stijgen. De koers van Ethereum zal vanzelfsprekend ook gevoelig blijven voor de inkomstenstromen bij de Ethereum ETF.

Als er een positief sentiment tot stand kan komen, dan kan dit leiden tot een stijging in de koers van Ethereum. Het bereiken van een waarde boven de $ 4000 is dan ook niet langer ondenkbaar. Toch moeten investeerders wel rekening houden met de nodige volatiliteit op de crypto markt.

Tokens om in te investeren – bekijk deze alternatieven

Doordat de markt momenteel erg volatiel is, is het ook lastig om een geschikt project te vinden om in te investeren. Het blijft namelijk altijd een gok welke coin zich wel aan het drama op de markt weet te onttrekken.

Momenteel zijn er enkele projecten die wel veel potentie laten zien en ook gezien kunnen worden als een geschikte investering. De tokens die je in de gaten moet houden zijn de volgende twee.

Pepe Unchained – kan dit een betere variant van Pepe worden?

Zeg je meme coins, dan zeg je waarschijnlijk ook Pepe. De groene kikker heeft zich door de jaren heen goed staande weten te houden in de crypto markt. Toch kan en moet het beter dan Pepe nu laat zien.

Dat is dan ook het punt waar Pepe Unchained ($PEPU) op instapt. Dit project heeft het namelijk als doel om het in alle opzichten beter te doen dan zijn voorganger Pepe. Kortom: deze coin moet de beste variant van Pepe worden.

pepe unchained logo

Een groot voordeel weet Pepe Unchained al te halen uit zijn eigen Layer 2 chain op Ethereum. Hierdoor kunnen transacties veel sneller verlopen dan bij de voorganger Pepe. Bovendien zijn ook de kosten bij de transacties een stuk lager, wat het voor investeerders ook weer aantrekkelijker maakt.

Als dat nog niet genoeg is, dan is er ook nog de mogelijkheid om de token te staken. Door dit te doen, is het voor investeerders mogelijk om een passief inkomen te verdienen. Zo verdienen ze dus niet alleen aan de stijgende waarde van de meme coin.

Pepe Unchained zit momenteel nog in de presale fase, waardoor het verstandig is om er snel bij te zijn. Wacht dus niet veel langer en haal vandaag nog jouw $PEPU coins.

 

WienerAI – meme coin die helpt met trading

Over het algemeen staan meme coins simpelweg bekend om de memes die verbonden zijn aan de projecten. Van enige utility is over het algemeen geen sprake, waardoor de tokens hun waarde vooral krijgen met dank aan een goede community.

Maar dat het ook anders kan, wordt bewezen door WienerAI. Deze meme coin heeft namelijk wel degelijk utility weten toe te voegen aan de tokens.

Wienerai crypto presale

Bij WienerAI kun je namelijk geholpen worden met het doen van investeringen. Hoe dat in zijn werk gaat? Heel simpel! WienerAI beschikt namelijk over een door AI gestuurde trading bot, die is vormgegeven als chatbot.

Je kunt heel eenvoudig een vraag stellen en de chatbot zal je een antwoord geven op de vraag. Zo kom je er in een mum van tijd achter welke coins je moet aanschaffen om zoveel mogelijk winst te kunnen maken met je investering.

Bovendien wordt de gebruiker van de chatbot ook voorzien van de nodige uitleg over waarom dat project dan zo’n geschikte investering is. Je krijgt dus niet alleen een advies, maar leert ook nog wat met dank aan deze chatbot.

De chatbot is erg gebruiksvriendelijk. Hierdoor kunnen zowel onervaren traders als de meer ervaren rotten in het vak gebruikmaken van dit handige hulpje. Investeer dus snel en maak van deze meme jouw beste vriend tijdens het traden!

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
ETHETH ETF

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...