Ethereum Layer-2 Blast Token stijgt met 40% na Airdrop

2006 totale weergaven

De native token van Ethereum Layer-2 netwerk Blast (BLAST) kende een opmerkelijke stijging van 40% na zijn airdrop, in tegenstelling tot recente tokenlanceringen die het moeilijk hadden op de markt.

Impact van airdrop op tokenwaarde

De langverwachte airdrop van Blast, waarbij 17% van de totale voorraad werd vrijgegeven, heeft geresulteerd in een opmerkelijke stijging van de tokenwaarde. De token, aanvankelijk geprijsd op $0,02, steeg snel naar $0,0281, waarmee een fully diluted value (FDV) van $2 miljard werd bereikt bij de lancering.

Distributie en reactie van de markt

De airdrop wees 7% van de tokens toe aan gebruikers die Ether (ETH) of USD overbrugden op Blast, nog eens 7% aan degenen die bijdroegen aan decentralized applications (DApps) op het netwerk, en 3% aan de Blur Foundation voor toekomstige community airdrops.

Ondanks deze substantiële vrijgave slaagde het BLAST token erin om de dalingen van andere recente spraakmakende tokenlanceringen zoals zkSync en LayerZero, die respectievelijk met meer dan 40% daalden, te vermijden.

Kritiek en marktsentiment

Sommige mensen spraken hun verbazing uit over de FDV van $ 2 miljard van Blast, omdat de verwachtingen hoger waren en sommigen een waardering van $ 5 miljard verwachtten. Ondanks de robuuste lancering trok het airdrop-evenement scammers aan, wat resulteerde in aanzienlijke verliezen voor sommige gebruikers.

Cryptobeveiligingsdienst Scam Sniffer meldde dat één persoon meer dan $ 217.000 verloor door phishing-zwendel tijdens het evenement.

Toekomstperspectief en marktpositie

Het Blast-netwerk, mede opgericht door Blur-bedenker Tieshun Roquerre (PacMan), wil voortbouwen op dit momentum. Na het eerste succes zal de focus van het netwerk waarschijnlijk verschuiven naar het stabiliseren van het ecosysteem en het aanpakken van de beveiligingsproblemen die zijn ontstaan door het airdrop-evenement.

Lees meer over:
airdropblastlayer-2token

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....