Fan van de Dallas Mavericks wint $100.000 in Bitcoin na schot van afstand

414 totale weergaven

Een fan van de Dallas Mavericks won $100.000 in Bitcoin na schot van afstand. Isaiah Stone gaat naar huis met de grootste prijs voor een reclamecampagne op het veld ooit. De prijs kwam tot stand in samenwerking met Voyager Digital.

Mark Cuban, de eigenaar van de basketbalclub, is een bekende naam in de wereld van cryptocurrency. De miljardair is tegenwoordig met andere dingen bezig dan bitcoin, maar voor deze prijs werd er toch gekozen voor de grootste digitale munt.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Stone moest drie opdrachten voltooien: een vrije worp scoren, een driepunter maken én een schot van halverwege het veld moest erin.

Voyager Digital is een samenwerking aangegaan voor 5 jaar met de club van Cuban. Het is simpelweg een vorm van marketing. De beurs wil hiermee naamsbekendheid genereren. Naast de $100.000 aan prijzengeld kunnen ook andere supporters wat geld verdienen. Door het downloaden van de Voayer Digital app kunnen mensen $100 in bitcoin claimen.

Fans van de Mavericks kunnen in clubwinkels ook hun shirts afrekenen in bitcoin. Ook betalingen met ether en dogecoin worden ondersteund.

Lees meer over:
AmerikaBitcoin nieuws

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...

    Je hebt geen geld om te laten zien geselecteerd