Fireblocks werkt samen met Tres om Crypto Belastingrapportage te vereenvoudigen

2114 totale weergaven

Fireblocks heeft een strategische samenwerking met Tres aangekondigd, waardoor met één klik auditklare rapporten voor digitale activa geïntegreerd kunnen worden met bestaande boekhoudsoftware.

Overzicht partnerschap

Fireblocks, een toonaangevend bewaringsbedrijf voor cryptocurrency, is een strategische samenwerking aangegaan met Tres, een startup voor Web3-boekhouding. Dankzij deze samenwerking kunnen klanten van Fireblocks met één klik auditklare rapporten genereren voor digitale activa, waarbij deze rapporten naadloos geïntegreerd worden met populaire boekhoudsoftware zoals QuickBooks, Xero en NetSuite.

Integratie en implementatie

Dankzij de overeenkomst met Tres krijgen klanten van Fireblocks rechtstreeks vanuit het Fireblocks-platform toegang tot het innovatieve Financial Data Lake van Tres. Deze integratie belooft de boekhoud-, audit- en belastingrapportageprocessen voor digitale activa te stroomlijnen.

Implicaties voor de sector

De behoefte aan toegankelijke en efficiënte financiële rapportagetools groeit met de adoptie van cryptocurrencies en blockchaintechnologie door financiële instellingen. “We zijn verheugd om samen te werken met Fireblocks om krachtige Web3 financiële rapportering, boekhouding en audit workflows aan te bieden,” zei Tal Zackon, CEO van Tres.

Deze samenwerking is erop gericht om de kloof tussen traditionele financiële praktijken en de gedecentraliseerde markt te overbruggen. Hierdoor wordt een bredere acceptatie van digitale activa bevorderd, terwijl tegelijkertijd compliance en gestroomlijnd financieel beheer worden gewaarborgd.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....