Floki Coin overtreft Shiba Inu en Solana in populariteit, koers explodeert: Waarom stijgt Floki Inu?

floki

Floki Coin, een opkomende meme-munt vernoemd naar Elon Musk’s Shiba Inu hond, heeft recent indrukwekkende winsten geboekt en Shiba Inu en Solana in populariteit overtroffen.

Volgens een analist staat Floki bovenaan door zijn sterke sociale interacties en marktprestaties.

Met een stijging van 12% in de afgelopen 24 uur en een weekwinst van meer dan 23%, trekt Floki Inu de aandacht van investeerders. Maar wat drijft deze opmerkelijke opmars?

Waarom stijgt Floki Inu?

De populaire meme-munt – Floki Inu (FLOKI) – heeft recent een aanzienlijke prijsstijging ervaren, met een stijging van 17% op een 24-uurs schaal en 32% op weekbasis. Momenteel wordt het verhandeld rond $ 0,0002222 (volgens de gegevens van CoinGecko), een niveau dat voor het laatst werd waargenomen aan het begin van april.

FLOKI Price

Een factor die mogelijk bijdraagt aan de rally van FLOKI is de algemene heropleving van de meme-muntsector. Zo bereikte PEPE vandaag (15 mei) een nieuwe recordhoogte, terwijl Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB), Bonk Inu (BONK) en vele anderen goed in het groen staan.

Dit wordt verder ondersteund door dat Floki Inu de eerste plaats heeft veroverd op LunarCrush AltRank™ – een sociaal analyseplatform dat cryptocurrencies evalueert op basis van sociale activiteit en marktprestaties.

Het asset stond hoger gerangschikt dan grotere en populairdere munten zoals Solana en Shiba Inu.

Het volgende element dat het vermelden waard is, is de toenemende adoptie van FLOKI. De wereldwijde neobank en fintech-bedrijf – Revolut – voegde de asset toe aan zijn business programma, terwijl Binance Thailand ook handel in FLOKI mogelijk maakte.

“Deze notering zal de toegankelijkheid van FLOKI in Thailand aanzienlijk verbeteren en helpen om zijn visie te versnellen om de meest bekende en meest gebruikte cryptocurrency ter wereld te worden,” aldus het team achter de meme-munt.

Last but not least, introduceerde de Floki DAO een voorstel over het al dan niet burnen van meer dan 15 miljard tokens. Het verwijderen van een aanzienlijke hoeveelheid activa uit omloop zal FLOKI schaarser maken en mogelijk waardevoller in de tijd (ervan uitgaande dat de vraag gelijk blijft of toeneemt). Een andere meme-munt die een soortgelijk burningsmechanisme heeft aangenomen, is de op een na grootste qua marktkapitalisatie – Shiba Inu (SHIB).

Koersverwachting Floki Inu

Tot nu toe heeft Floki opmerkelijke winsten geboekt sinds het enkele weken geleden tekenen van kracht begon te vertonen. Het kan te maken krijgen met stevige weerstand rond $ 0,0002, maar de winsten hebben voor verlichting op de markt gezorgd nu de bulls een stap terugdoen.

Kijkend naar de prijsacties, vertoont het technisch gezien een bullish beweging, maar er is niet veel kracht op de markt. Als deze weerstand doorbroken wordt, moet het de huidige jaarlijkse piek van $ 0,000314 overschrijden om een voortzetting vanuit een langetermijnperspectief te bevestigen.

Op dit moment lijken de bears zwak op de wekelijkse tijdschaal. Als ze erin slagen controle te krijgen, verliest Floki opnieuw momentum. Maar met de laatste bullish setups moet een grote toename in volatiliteit worden verwacht.

Er is een nabije steun op $ 0,000177. De belangrijkste steunniveaus voor dalingen zijn $ 0,000145 en $ 0,00011. Als die niveaus instorten door een crackdown, kan de prijs dalen naar $ 0,00005.

Naarmate er meer positieve acties worden verwacht, zijn de directe weerstandsniveaus om op te letten voor een doorbraak $ 0,000222 en $ 0,000265 voordat het naar de jaarlijkse piek stijgt, waar een grote uitbraak ligt.

Naast Floki Inu zijn er nu ook andere memecoins om in de gaten te houden. Deze munten bevinden zich nog in de presale fase, wat kansen biedt voor vroege investeerders.

Sealana (SEAL)

SEAL, de opvolger van Slothana, is een mememunt die de afgelopen dagen enorm populair is geworden en de indrukwekkende groei van 300% van zijn voorganger sinds de oprichting weerspiegelt, een prestatie die SEAL ook kan bereiken.

Sealana heeft in haar rol als mascotte gekozen voor een zegel met een Amerikaans thema. Deze indrukwekkende persoon, bekend als SEAL, voert vanuit het comfort van de zolder van zijn moeder uitgebreide cryptocurrency-handelsactiviteiten uit, uitsluitend gevoed door een dieet van junkfood. De invloed van de populaire televisieshow South Park voegt een extra laag viraal potentieel toe aan de persoonlijkheid van SEAL.

De voortdurende presale van Sealana heeft al een indrukwekkende $ 1,2 miljoen aan financiering opgeleverd, waarbij bij het huidige tempo elke dag ongeveer $ 200.000 wordt opgehaald. Tijdens de presale periode heeft u de mogelijkheid om SEAL-tokens te verwerven tegen een vast tarief van 1 SOL per 6900 tokens. Als de rechtmatige erfgenaam van Slothana (SLOTH) valt Sealana (SEAL) op als een van de beste Solana-mememunten die u deze week aan uw portefeuille kunt toevoegen.

WienerAI (WAI)

WienerAI is momenteel bezig met het ontwikkelen van een nieuwe meme-munt die gegarandeerd de interesse zal wekken van zowel AI-cryptoliefhebbers als liefhebbers van meme-munten. De kern van dit streven ligt een innemende hondenmascotte, liefkozend de ‘wiener’-hond genoemd, wiens oprichting werd aangewakkerd door het immense potentieel van kunstmatige intelligentie.

In het jaar 2132 begint een briljante wetenschapper aan de creatie van WienerAI, een ongeëvenaarde AI-metgezel. Helaas gebeurt er tijdens de ontwikkeling een onvoorzien ongeluk, wat leidt tot de onbedoelde opname van hotdog-DNA. Deze onverwachte gang van zaken voegt een intrigerend element toe aan het oorsprongsverhaal van WienerAI.

Degenen die WienerAI gebruiken, hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan het staken van de native token van het platform, WAI. Er is momenteel een rendement van maar liefst 507% per jaar mogelijk.

Op een snelle en efficiënte manier heeft de presale van WienerAI een verbazingwekkende som van bijna $ 1,9 miljoen opgeleverd, waarmee het bedrijf dichter bij zijn uiteindelijke doel van $ 2,1 miljoen komt.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Door: Rutger Kant

Rutger Kant is een ervaren content specialist met drie jaar ervaring in technologische journalistiek. Als schrijver van cryptobenelux.nl en technische student blinkt Rutger uit in het eenvoudig uitleggen van complexe concepten met betrekking tot cryptocurrencies. Zijn expertise strekt zich u...